Te weinig belangstelling voor zonnepanelenproject Veeneslagen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Te weinig belangstelling voor zonnepanelenproject Veeneslagen

Geplaatst op: 01-05-2015 |

Het zonnepanelenproject in de wijk Veeneslagen lijkt niet van de grond te komen. De initatiefnemers constateren dat de ondergrens van 40 panelen niet gehaald wordt en hebben daarom besloten het initiatief stop te zetten. Alle deelnemers zijn hierover geïnformeerd.

Te weinig deelnemers
Er is veel media-aandacht aan www.zondagengevenenergie.nl geschonken, er zijn in de wijk 2000 flyers huis-aan-huis verspreid en op twee informatie-avonden is nadere informatie gegeven over het project. Desondanks blijft het aantal deelnemers op 22 mensen steken die samen zo’n 25 panelen willen voorfinancieren. Om het project goed tot zijn recht te laten komen en geld te genereren voor wijkprojecten moeten er minimaal 40 panelen worden gelegd. Er is dus op dit moment een te smalle basis om door te gaan.

Positief project
De Julianaschool en de gemeente hebben volop medewerking verleend aan het project en de iniatiefnemers kijken dan ook positief terug op het afgelopen jaar. Ze hebben veel leuke reacties gekregen op het initiatief, maar constateren dat het project op dit moment helaas onvoldoende draagvlak in de wijk heeft. Daarom is besloten het initiatief stop te zetten en de deelnemers hierover te informeren.

Ga terug...