Gedichtenbundel ideaal moederdagkadootje - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Gedichtenbundel ideaal moederdagkadootje

Geplaatst op: 03-05-2015 |

Wie nog een leuk moederdagkadootje zoekt, zit met de nieuwste gedichtenbundel van de Enterse Riek Vrugteman gebeiteld. Én, men steunt er ook nog eens een goed doel mee.

Vijfenzeventig gedichten in haar 75e levensjaar. Dat is wat Riek voor ogen had. En het bijna zo ver. Op zaterdag 30 mei wordt de bundel 'Omdat er mensen zijn' officieel gepresenteerd op de Kerkpleinmarkt van de Hervormde Kerk in Enter (tevens Ganzenmarkt). Speciaal voor Moederdag zijn er waardebonnen beschikbaar, die men nu kado kan doen en waarmee men later de bundel af kan halen op de Kerkpleinmarkt of bij Riek thuis.

Al decennia lang zet Riek haar gedachten in dichtvorm op papier. De inspiratie haalt ze uit de natuur, het geloof, het dagelijks leven en de mensen om haar heen.

De illustraties in de bundel zijn van de hand van Jan Koster. Ook hij tekent al zo lang hij zich herinneren kan. De schilderijen van de illustraties zijn tevens op de Kerkpleinmarkt te zien. De opmaak van het boekje lag in handen van Marleen Koster, tevens nichtje van Riek. Een écht familieproject dus.

De volledige opbrengst van de bundel, die € 9,95 kost wordt geschonken aan het Bouwfonds van de Hervormde Kerk Enter.

De Moederdag-waardebonnen zijn te verkrijgen bij Riek Vrugteman (Van Uitertstraat 25 in Enter). Voor meer informatie kan men bellen met 0547-382797 of mailen naar riekvrugteman@outlook.com. Wil men geen bon, maar wel verzekerd zijn van een exemplaar? Dan kan men zich alvast inschrijven voor de bundel via bovenstaande gegevens.

Ga terug...