Nederlaag voor Rijssen Vooruit - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Nederlaag voor Rijssen Vooruit

Geplaatst op: 04-05-2015 |

Zaterdag moest Rijssen Vooruit zijn laatste uitwedstrijd spelen tegen BZSW De Blauwwitters dat zich in de middenmoot heeft genesteld.

Op een perfecte (kunst)grasmat en met prachtig weer begon om 14.30 uur de wedstrijd. Beide teams tastten elkaar een beetje af. Geleidelijk aan was het BZSV dat met snelle combinaties de verdediging van RV wilde uitspelen. Een mooie één twee kwam voor de voeten van de spits van BZSV en die schoot de bal stijf in de kruising (1-0).

De gastheren kregen steeds meer grip op de wedstrijd en RV moest het vooral hebben van de snelle aanvallers die af en toe gevaarlijk konden worden voor het doel van de tegenstander. Een duel tussen keeper Gordon Gosewich en een speler van BZSV werd door de scheidsrechter tot veler verbazing tot een strafschop gebombardeerd. Deze werd benut (2-0).
Nog voor rust kon RV terug komen. Gaby Isa speelde zich prima vrij door enkele tegenstanders te passeren en schoof de bal diagonaal in de verre hoek. Russtand 2-1.

Na de rust zette BZSV een paar frisse wissels erbij waardoor RV achteruit moest en binnen een kwartier drie treffers moest incasseren, met name door slecht verdedigingswerk van Rijssen Vooruit.Met een kansloze achterstand wist Rijssen Vooruit toch nog twee keer te scoren. Uitblinker Gaby Isa pegelde een vrije trap in de kruising en 10 minuten later was het dezelfde Gaby Isa die een toegekende strafschop wist te benutten (5-3).Het was BZSV dat de eindstand nog op 6-3 op het scorebord wist te werken. Een verdiende overwinning van BZSV was een feit.

Volgende week speelt Rijssen Vooruit haar laatste wedstrijd van het seizoen. Thuis wacht DRC’12 uit Almelo, aanvang 14.30 uur. Wees welkom !

Ga terug...