Politieberichten Rijssen-Holten - Radio 350

Politieberichten Rijssen-Holten

Geplaatst op: 04-05-2015 |

Politie Persberichten van vrijdag 1 mei 2015 om 07:00 uur tot en met maandag 4 mei 2015 om 07:00 uur


Vrijdag 1 mei
Loos inbraakalarm
Helhuizerweg te Holten
Op vrijdag 1 mei 2015 om 15:25 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een inbraakalarm vanuit een pand, gelegen aan de Helhuizerweg te Holten. Dit bleek te gaan om een loos alarm.


Loos inbraakalarm
Nijverdalseweg te Rijssen
Op vrijdag 1 mei 2015 om 17:58 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een inbraakalarm vanuit een pand, gelegen aan de Nijverdalseweg te Rijssen. Ter plaatse bleek het te gaan om een loos alarm.


Verkeersongeval met materiële schade
Wijnand Zeeuwstraat/Markeloseweg te Rijssen
Op vrijdag 1 mei 2015 om 18:10 uur zagen agenten van het team Rijssen-Holten dat er een aanrijding met materiële schade had plaatsgevonden op de rotonde tussen de Wijnand Zeeuwstraat en Markeloseweg te Rijssen. Een 35-jarige automobilist kwam op de rotonde in botsing met een 27 jarige vrouw rijdend op haar fiets. Dit ging met een dusdanig lage snelheid dat er geen gewonden vielen.


Val wielrenster Ronde van Overijssel
Wijnand Zeeuwstraat te Rijssen
Op vrijdag 1 mei 2015 om 19:45 uur zagen agenten van het team Rijssen-Holten dat er een wielrenster wie mee deed aan de Ronde van Overijssel vlak voor de finish ten val kwam op de Wijnand Zeeuwstraat te Rijssen. Er is een ambulance ter plaatse gekomen. De wielrenster is naar een nabij gelegen sporthal meegenomen voor verder onderzoek.


Zaterdag 2 mei
Overlast jeugd
Veeneslagen te Rijssen
Op zaterdag 2 mei 2015 om 08:50 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding van overlast van jeugd aan de Veeneslagen te Rijssen. Hier zou veel rotzooi gemaakt zijn. Ter plaatse had de politie jeugd aangetroffen. Zij waren hier aan het nachtvissen geweest. Er was hier veel rotzooi. De rotooi is door de jeugd opgeruimd.


Begeleiding Ronde van Overijssel
Rijssen
Op vrijdag 1 mei en zaterdag 2 mei 2015 heeft de politie Rijssen-Holten met een aantal collega’s de Ronde van Overijssel begeleidt. Op enkele valpartijen na, waren er geen bijzonderheden plaatsgevonden


Verkeersongeval
N332/ oprit Deventerweg te Holten
Op zaterdag 2 mei 2015 om 17:30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de N332 ter hoogte van de oprit naar de Deventerweg te Holten. Ter plaatse bleek dat een 58-jarige bestuurder van een personenauto voorgesorteerd stond om af te slaan. De 46-jarige bestuurder van een andere personenauto kwam in tegenovergestelde richting aangereden. De twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing waarbij het voertuig van de 58-jarige bestuurder in de sloot terecht kwam.


Zondag 3 mei
Verkeersongeval
A1 te Holten
Op zondag 3 mei 2015 om 02:55 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de A1 te Holten. Ter plaatse bleek dat een 45-jarige bestuurder van een personenauto een ree had aangereden.Mishandeling
Morsweg te Rijssen
Op zondag 3 mei 2015 om 04:05 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden aan de Morsweg te Rijssen. De politie heeft de verdachte aangehouden.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


Vernieling
Markeloseweg te Rijssen
Op zondag 3 mei 2015 om 04:15 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een vernieling had plaatsgevonden aan de Markeloseweg te Rijssen. Ter plaatse heeft de politie niemand aangetroffen. Er stond een markeringsbord midden op straat en lag er een pvc pijp op straat.


Rijden onder invloed van alcohol
Noordermorssingel te Rijssen
Op zondag 3 mei 2015 om 12:15 uur heeft de politie Rijssen-Holten een bestuurder van een personenauto op de Noordermorssingel te Rijssen gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Na een blaastest bleek de man met alcohol op de personenauto aan het besturen was. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Ga terug...