R.K.S.V. wint niet van Voorwaarts - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

R.K.S.V. wint niet van Voorwaarts

Geplaatst op: 04-05-2015 |

De laatste thuiswedstrijd ging helaas verloren tegen een beter Voorwaarts V. De bezoekers strijden nog volop voor de 3e periode en deden goede zaken door met 2-4 te winnen. R.K.S.V. was dichtbij de 3-3, maar had het geluk niet aan haar zijde.

In het begin van de wedstrijd konden de bezoekers uit een grote kans de score openen, maar lieten dit na. Verder waren er weinig kansen het eerste halfuur, toch werd er tweemaal gescoord voor rust. Beide keren waren het de bezoekers en de Rijssenaren leken de wedstrijd voor rust al weggegeven te hebben. Voorwaarts was iets beter de eerste helft, het was zonde dat de 0-2 zo snel na de 0-1 volgde. Het was gezellig druk langs de lijn en na afloop zou de jaarlijkse BBQ aangestoken worden, maar dat doe je het liefste als je niet verliest.

Na rust direct een grote kans voor Adrian Kwintenberg, de bal ging echter hoog over het doel. Een minuut later weet John Loohuis de 1-2 te maken nadat er achterin een bal tekort werd teruggespeeld. Een klein kwartier lang hing de gelijkmaker in de lucht, maar door slap verdedigen werd de 1-3 simpel in het netje gewerkt. Toch lieten wij de kopjes niet hangen en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze kwam er ook na 67 minuten, het was Wim Oosthoek die een corner bij de eerste paal binnen werkte. Zelfs de 3-3 hing in de lucht, een prachtig schot van Anton Acis ging via de keeper en de lat over. In blessuretijd kregen de bezoekers een terechte penalty, welke door doelman Patrick Overdam werd gekeerd, maar de rebound leverde alsnog de 2-4 op. Door gunstige uitslagen op de andere velden hebben de bezoekers komende week genoeg aan een punt om de derde periodetitel binnen te slepen, vanaf deze kant veel succes gewenst. De selectie wil hoofdsponsor Teunis nogmaals bedanken voor de jaarlijkse BBQ!

Het seizoen voor R.K.S.V. zit er bijna op, komende zaterdag spelen we de laatste wedstrijd uit bij Achilles Enschede. Deze ploeg moet minimaal gelijkspelen om niet rechtstreeks te degraderen. Om 14:30 uur trappen we af, wat tevens de laatste officiële wedstrijd van Jesse Verharen zal zijn.

R.K.S.V. – Voorwaarts V. 2-4 (0-2):
37. Meijer 0-1
41. Hove 0-2
50. J. Loohuis 1-2
62. T. Harms 1-3
67. Oosthoek 2-3
90+2. J. Harms 2-4

Opstelling R.K.S.V.:
Overdam, Troost (66. Siemerink), Slagman (C), De Wilde, J. Acis, Oosthoek, Schottert (66. D. Loohuis), Kwintenberg, A. Acis, J. Loohuis en Wilbers (66. Wolterink)

Ga terug...