Alles draait om Jezus bij Transformed - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Alles draait om Jezus bij Transformed

Geplaatst op: 07-05-2015 |

Time flies when you’re having fun. En dat geldt ook zeker bij Transformed. Op zondagavond 17 mei a.s. sluit Transformed een indrukwekkend seizoen af. Samen met Kees Kraayenoord kijken ze terug en vooruit met het thema ‘Alles draait om Hem’.

Transformed kijkt terug op een bijzonder jaar. Tien jaar Transformed was een reden tot een grandioos feest. Daarnaast werden er diverse regionale en landelijke activiteiten georganiseerd. Tijdens dit alles staat bij Transformed altijd de naam van Jezus centraal en bovenaan. Vandaar het thema: ‘Alles draait om Hem’. Wat er ook gebeurt en wat er ook georganiseerd wordt.

Kees Kraayenoord is al jaren betrokken bij Transformed, als zanger en als spreker. Hij is door de jaren heen bekend geworden bij een groot publiek via Ronduit, Flevo en Opwekking. Tegenwoordig steekt Kees veel energie in het ondersteunen van diverse kerken en in de gemeente Mozaiek0318, welke hij een paar jaar geleden heeft opgericht.

De meeting begint zoals altijd om 19.20 uur in het Parkgebouw in Rijssen. De worship wordt geleid door de Transformed Praise Band. Voor en na de meeting is er de mogelijkheid om even gezellig bij te kletsen in het Transformed Café, ook in het Parkgebouw. Een ding is zeker: het seizoen wordt knallend afgesloten.

Meer weten? Kijk op www.transformed.nl

Ga terug...