Reünie Scouting Oosterhof-Niej Begin - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Reünie Scouting Oosterhof-Niej Begin

Geplaatst op: 07-05-2015 |

Scouting Rijssen viert haar 65-jarig bestaan en één van de grote activiteiten, die vanwege dit heugelijke feit wordt georganiseerd, is een reünie voor alle oud- leden van de groep. Op zaterdag 30 mei is blokhut 't Oosterhöfke in het Holland Schwarzwald in Rijssen dé locatie voor vroegere padvinders, scouts en leiders om herinneringen op te halen aan tijden van weleer. Vanaf 15.00 uur is iedereen, die lid is geweest van Scouting Oosterhof of Scouting Niej Begin, van harte welkom.

Honderden adressen
Een in het leven geroepen reüniecommissie is al de archieven in gedoken. Grote stapels papieren en oude floppydisks zijn doorgespit en doorzocht. Een groot deel van het adressenbestand is inmiddels geactualiseerd en de oud-leden van zowel de Oosterhofgroep als Niej Begin hebben een uitnodiging voor de reünie per post of per mail gekregen. Honderden brieven zijn verstuurd, maar toch bleken sommige adressen niet meer te achterhalen en dat is jammer, vinden de leden van de reüniecommissie. Daarom wordt ook via deze krant een oproep gedaan aan eenieder die ooit lid is geweest van één van de twee Rijssense Scoutinggroepen (beide groepen zijn inmiddels al vele jaren gefuseerd). Misschien heb jij wel ooit Hollandse Leeuw gespeeld op het stoffige zandveld, primitief gekookt, bouwwerken gepionierd of vele kilometers afgelegd met kompas in de hand en zelfgemaakte rugzak op de rug.

Gezellige reünie
Opgave voor en informatie over de reünie is te vinden op www.scouting-rijssen.nl of via de Facebookpagina van Scouting Rijssen. Op de dag zelf is er volop ruimte om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. Aanmelden is verplicht en de kosten bedragen vijftien euro. Meer informatie is ook op te vragen via reünie@scouting-rijssen.nl. Als je zelf niet bij Scouting hebt gezeten, maar wel iemand kent die bij de Rijssense scoutinggroep actief is geweest, schroom dan niet om hem of haar even op de hoogte te brengen van deze reünie. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Ga terug...