Inzamelactie voor kinderen Syrische vluchtelingen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Inzamelactie voor kinderen Syrische vluchtelingen

Geplaatst op: 07-05-2015 |

Op dinsdag 23 juni organiseert de sportsectie van Reggesteyn-Rijssen de zogenaamde Reggesteyn Obstacle Run (ROR) voor leerlingen van de school. Bij de run leggen de leerlingen een sportief parcours af met diverse hindernissen. Zij kunnen zich hiervoor laten sponsoren. De opbrengst is bestemd voor ‘Stichting de Syrische hoop’ die hulpgoederen transporteert naar Syrië. Deze actie is in het bijzonder bestemd voor de vluchtelingkinderen. De ROR wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van verschillende bedrijven uit Rijssen en omgeving.

Al eerder organiseerde Reggesteyn-Rijssen (inzamel-)acties voor de Syrische vluchtelingen. Onlangs is opnieuw een container met hulpgoederen naar de Syrische grens vertrokken. De actie is om de transporten mogelijk te maken en voor directe hulp als het slaan van waterputten, het aanleggen van elektriciteit en het verstrekken van voedselpakketten in de vluchtelingkampen.

Behalve de sponsoractie gaan de leerlingen langs de deuren met een boekje vol kortingsbonnen die voor iedereen bruikbaar zijn. Dit gebeurt van 26 mei tot en met 2 juni 2015. Ieders bijdrage is van harte welkom!

Ga terug...