Macht en mogelijkheden van media In Nieuw Heeten - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Macht en mogelijkheden van media In Nieuw Heeten

Geplaatst op: 08-05-2015 |

Op dinsdagavond 12 mei staat het thema ‘macht en mogelijkheden van media’ centraal. Journalist en schrijver Harrie Kiekebosch doet uit de doeken hoe je zorgt voor de juiste publiciteit via social media en de journalistiek.

De avond is bedoeld voor lokale werkgroepen, bestuursleden van plaatselijk belangenorganisaties, dorpshuizen en sport- en cultuurverenigingen. Daarnaast zijn belangstellenden zoals raadsleden, ondernemers, ambtenaren en journalisten van harte welkom aan te schuiven en mee te praten. De bijeenkomst vindt plaats in MFA De Belte, Zwarteweg 24 in Nieuw Heeten en begint om 20.00 uur. Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@stimuland.nl.

Over de spreker
Sallander Harrie Kiekebosch is positief nieuwsgierig van aard. Dat heeft er toe bijgedragen dat hij de journalistiek is ingegaan. Intussen heeft hij jarenlang ervaring in de media opgedaan als journalist en als docent journalistiek bij Hogeschool Windesheim en Saxion. Tevens is hij oprichter van de nieuwssite Salland Centraal en auteur van het boek ‘Journalistiek van Nu’. Harrie geeft een kijkje in de keuken van media in de praktijk.

Ga terug...