Feestelijke heropening Stal de Eik in Holten - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Feestelijke heropening Stal de Eik in Holten

Geplaatst op: 08-05-2015 |

Op 10 mei wordt stal de Eik in Holten om 13.45 uur heropend
Om deze feestelijke gebeurtenis te vieren, combineren we dit met een aantal interessante demonstraties:

Als eerste geeft ons carrousel team een leuke demonstratie. Carrousel is dat je met een grotere groep ruiters allerlei figuren rijdt in de manege en dat moet dan zo goed mogelijk afgestemd zijn op elkaar zodat het een mooi harmonieus geheel word. En mocht je nou denken bij het zien van deze demonstratie; “dat lijkt mij ook wel leuk”, rijdt dan ’s een keer mee en kijk op die manier of het wat voor je is, want we zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste ruiters hiervoor.

Daarnaast geeft Aniek Wolfkamp met Bijou een dressuurdemonstratie. Zoals vele misschien weten start Aniek met Bijou succesvol in de klasse Z-dressuur, ze zijn daar zelfs Overijssels Indoor Kampioen mee geworden. Wellicht interessant om eens te kijken hoe zo’n combinatie naar een bepaald niveau toe werkt en dan uiteindelijk een Z-proef rijdt.

Als laatste staat het vrij springen op het programma. Er komen een aantal paarden los in de rijbaan die gaan laten zien over wat voor springkwaliteiten zij beschikken.

Kortom, een leuk programma, dat niet al te lang duurt maar wel een leuke afwisseling is voor de zondagmiddag.

Voor meer informatie www.eik.nl

Ga terug...