S.V.N.F. reikt € 400,- uit aan de Stichting Hulp aan Tsjernobyl-kinderen - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

S.V.N.F. reikt € 400,- uit aan de Stichting Hulp aan Tsjernobyl-kinderen

Geplaatst op: 08-05-2015 |

Voor de Stichting Hulp aan Tsjernobyl-kinderen Holten was op Koningsdag 27 april ongetwijfeld het mooiste moment, de overhandiging van een cheque ter waarde van € 400,-
Deze schenking was het resultaat van alle vrije giften door de deelnemers aan de smakelijke lunch, verzorgd door de Holtense horeca in samenwerking met de Stichting Viering Nationale Feestdagen en ondersteund door de muzikale noten van het dweilorkest De Brandheultjes.

De S.V.N.F. kijkt terug op een zeer geslaagde Koningsdag, die begon met een massaal meegezongen aubade en de kinderrommelmarkt, waar jeugdige handelaren hun waar op enthousiaste wijze aanprezen. ’s Middags was er voor de kleinste kinderen een fijne spelmiddag met talloze attracties, grotendeels verzorgd door Kinderboerderij Dondertman.
Voor de wat oudere inwoners van Holten was er in gebouw Irene een toneelstuk, waar de Toneelclub DAT het toneelstuk ‘Baakman en Baakman’ voor het voetlicht bracht. De zaal was afgeladen vol en de bezoekers waren vol lof over het getoonde spel.

De heren Bril en Akkerman hadden ook dit jaar weer gezorgd voor een gezellige fietstocht,dit jaar richting het zuiden van Holten, de bevrijders tegemoet.MAC Holterberg organiseerde de welhaast traditionele Veteranen Klassieke Motorrace op het circuit Beuseberg.

De dag werd op vocale wijze afgesloten met het optreden van de Korhanen, de Hoolter Deerns en als toegift de ‘damesgroep’ Rumor Has It uit Rijssen.

Ga terug...