Politieberichten Rijssen-Holten - Radio 350

Politieberichten Rijssen-Holten

Geplaatst op: 08-05-2015 |

Politie Persberichten van woensdag 6 mei 2015 om 07:00 uur tot en met vrijdag 8 mei 2015 om 07:00 uur

Woensdag 6 mei
Diefstal bij bedrijventerrein
Ondernemersweg te Holten
Op woensdag 6 mei 2015 om tussen 16:00 uur en 16:30 uur heeft er op een bedrijventerrein aan de Ondernemersweg te Holten een diefstal plaatsgevonden.

Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Loos inbraakalarm
Haarzijde te Rijssen
Op woensdag 6 mei 2015 om 20:00 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een inbraakalarm vanuit een pand, gelegen aan de Haarzijde te Rijssen. Toen de politie ter plaatse was bleek dit te gaan om een loos alarm.

Openbarde dronkenschap
Morsweg te Rijssen
Op woensdag 6 mei 2015 om 20:30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding aan de Morsweg te Rijssen dat een jongere onder invloed van alcohol was. Omdat de jongere minderjarig was wordt deze jongen aangemeld voor Alcohalt. Dit is een leerstraf voor jongeren wie zich onder invloed van alcohol schuldig maken aan een vergrijp.

Donderdag 7 mei
Autobrand
Gerbrand Adriaanszoon Brederodestraat te Rijssen
Op donderdag 7 mei 2015 om 03:45 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding van een autobrand aan de Gerbrand Adriaanszoon Brederodestraat te Rijssen. Een personenauto is op de oprit van een woning aan de Gerbrand Adriaanszoon Brederodestraat uitgebrand. De brand was deels uitgeslagen naar de woning. Een ander voertuig wat op de oprit stond was ook beschadigd door de brand. Een naastliggende woning was ook beschadigd door de brand.

Verdachte situatie
Haarstraat te Rijssen
Op donderdag 7 mei 2015 om 04:24 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding van een verdachte situatie aan de Haarstraat te Rijssen. Hier zou een voertuig een stukje rijden, stoppen en vervolgens weer verder rijden. De politie heeft het betreffende voertuig aangetroffen. Het bleek te gaan om een bezorger van een dagblad.

Verkeerscontrole
Hillebrandink te Rijssen
Op donderdag 7 mei 2015 heeft de politie Rijssen-Holten in de omgeving van Holten een grote multidisciplinaire controle gehouden. Aan deze controle deden verschillende disciplines van de politie; Parket; belastingdienst en het RDW mee. Er zijn meerdere ANPR voertuigen ingezet. Dit staat voor Automatic Numberplate Recognition. Hiermee worden de kentekens van voertuigen gescand en aan de hand hiervan wordt een selectie gemaakt welke voertuigen gecontroleerd dienen te worden. De voertuigen die controlewaardig waren, werden overgebracht naar een terrein aan de Ondernemersweg.Er zijn in totaal ongeveer 60 voertuigen op de controle plek aan de Ondernemersweg geweest.
Ondanks de CAO acties zijn er vijf beschikkingen uitgeschreven.Er is iemand bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Omdat dit niet de eerste keer was is het voertuig in beslag genomen.

Er is door een persoon voor €1100,- aan openstaande boetes voldaan.Door de belastingdienst is er 8 maal beslag gelegd op een voertuig waarvan er 3 ook meteen in beslag zijn genomen. Er is voor €5048,- direct afgerekend.

Ga terug...