Feestelijke afsluiting seizoen bij Mintonette - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Feestelijke afsluiting seizoen bij Mintonette

Geplaatst op: 11-05-2015 |

Het succesvolle seizoen 2014-2015 is bij volleybal vereniging Mintonette afgelopen zaterdag 9 mei gezamenlijk afgesloten bij DagLicht Holten. Leden, familieleden en sponsoren waren uitgenodigd om vanaf 15.30 uur een drankje en een hapje te nuttigen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is gezocht naar een invulling om meer jeugd actief te betrekken bij de wisseling van het volleybal seizoen. Mede ook gedwongen door vakanties, korte feestdagen en andere weekend activiteiten werd er gekozen voor een receptievorm tegen het einde van de zaterdagmiddag.

Voor de jongsten waren er kleine spel activiteiten zoals een sjoelbak, voetbaltafel en de spiraal om zich te vermaken. De overige groepen zochten al snel de gezelligheid van elkaar op. Alle teams waren ruim vertegenwoordigd en ook wethouder sportzaken Roland Cornelissen en oud voorzitter van onze vereniging en nu lid van de sportraad Pim Gruijters, mengden zich onder de aanwezigen.

Met drie kampioensteams in de gelederen schept dit verwachtingen naar de toekomst. Het succesvolle seizoen is met dit eindfeest afgesloten, de neuzen zijn al weer op het nieuwe seizoen gericht. Team- en zaalindelingen zijn voor het volgende seizoen bekendgemaakt en na de examenperiode wordt het nieuwe seizoen daadwerkelijk gestart.

De hele maand juni kan gratis meegetraind worden, van de allerjongsten tot de senioren in competitie of recreatiefverband. Train daarom rustig een paar keer mee om eens te kijken of volleybal ook wat voor jou is! De dinsdagavond is onze vaste trainingsavond dus kom langs en proef de sportieve gezelligheid, kijk op onze website voor indrukken of zoek contact via info@mintonette.nl.

Ga terug...