Wierdense Open Golfdagen op 30 en 31 mei - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Wierdense Open Golfdagen op 30 en 31 mei

Geplaatst op: 12-05-2015 |

Golfclub De Koepel in Wierden wil iedereen die belangstelling heeft voor golf laten kennismaken met de sport én de club tijdens de Wierdense Open Golfdagen op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015. Op beide dagen zijn er van 12.00 uur tot 17.00 uur op het prachtige golfcomplex aan de Rijssensestraat allerlei activiteiten, voor jong én oud.

Voor mensen die willen kennismaken met de sport is er een clinic, waarbij het accent ligt op lange slagen, putten (de slag van de bal naar de hole vanaf de green) en chippen (een slag over kortere afstand met een korte vlucht en een lange doorrol). Kinderen kunnen zich uitleven op het opblaasbaar doel, waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten verzamelen door een golfballetje door een van de gaten te slaan of chippen. Sportief wedstrijdelement tijdens beide dagen is de zogenaamde ‘longest en neary contest’; wie de bal het dichtst bij de hole laat neerkomen en wie het meest ver kan slaan. Voor de winnaars is er uiteraard een leuke attentie. Daarnaast wordt op beide dagen een wedstrijd gespeeld over 6 holes voor iedereen vanaf handicap 54. Aanmelden voor de Open Golfdagen is niet nodig.

Familiesport
De organisatie van de Wierdense Open Golfdagen legt het accent tijdens beide dagen op families. Juist omdat golf bij uitstek een sport is die je samen kunt beoefenen, ongeacht leeftijd of speelsterkte. Golfclub de Koepel biedt daarbij gezelligheid en gastvrijheid op één van de mooiste golfbanen in Twente. Belangrijk beginsel van De Koepel is dat iedereen zich er welkom voelt; van beginnende tot gevorderde golfers, van jong en oud.
Proeflidmaatschappen

Golfclub De Koepel kent sinds kort een aantal nieuwe lidmaatschapsvormen. Zo kunnen kinderen van families die lid worden gratis meespelen (bij 2 betalende ouders, spelen 2 kinderen gratis). Kinderen krijgen bovendien 20 gratis golflessen. Voor mensen die de sport willen ontdekken zijn er proeflidmaatschappen. Interessant is het proeflidmaatschap van 6 maanden, waarbij beginnende golfers gebruik kunnen maken van alle oefenfaciliteiten. Inbegrepen zijn 6 groeps-golflessen van één uur van golfprofessional Garry Jack. Aanschaf van golfclubs is in deze periode niet noodzakelijk; bij het lidmaatschap hoort de bruikleen van een golfset met koopoptie aan het einde van de proefperiode. Wanneer iemand besluit lid te worden, zijn de eerste 2 maanden gratis.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten kijk op www.golfclubdekoepel.nl of bel 0546 – 574070.

Ga terug...