Opening Kinderstraat Paardebloem Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Opening Kinderstraat Paardebloem Rijssen

Geplaatst op: 13-05-2015 |

Eind vorig jaar zagen 3 buurvrouwen in de media, dat er een mogelijkheid was om via de Gemeente Rijssen-Holten een aanvraag te doen om van hun straat, de Paardebloem, een Kinderstraat te maken.Deze kans hebben zij gelijk aangepakt en komende zaterdag 16 mei is dan ook de officiƫle opening.

Om deze Kinderstraat tot een succes te maken, hebben de 3 initiatiefnemers meerdere buren gevraagd om te helpen. De dag is goed voorbereid en er zijn diverse dingen geregeld.
Er is een speciale gast gevraagd om de kinderstraat te openen, maar wie dat is, blijft nog een verrassing.
Door sponsoring van de Skodadealer wordt er een ballonnenwedstrijd gehouden en door sponsoring van een speelgoedwinkel kunnen de kinderen hier ook nog een prijs mee winnen.

Vanuit de gemeente is er die dag een springkussen beschikbaar gesteld, in de straat staan verschillende spellen uit de sportmobiel en natuurlijk is er drinken met wat lekkers.
Woon je in de buurt van de Paardebloem, ga dan zaterdag 16 mei om 13.30 uur naar de opening om daarna lekker op straat te kunnen spelen.

Om 16.00 uur is de dag helaas alweer afgelopen, maar op 27 juni, 22 augustus en 26 september is er weer een kinderstraatmiddag aan de Paardebloem. Wil je op de hoogte blijven van Kinderstraat Paardebloem, kijk dan op facebook op de pagina Paardebloemvsr.

Ga terug...