Ouders van kinderen met Autisme samen op weg! - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assuranti├źn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Ouders van kinderen met Autisme samen op weg!

Geplaatst op: 13-05-2015 |

Vermoedens worden bevestigd er is iets aan de hand met je kind, het krijgt een diagnose! De wereld staat op zijn kop, wat nu?

Ervaringen opdoen, idee├źn uitwisselen, horen en gehoord worden. Daar draait het in het kort om bij het project OASE, Ouders Autisme Steunen Elkaar, dat is opgezet door de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Projectmedewerkers Herma Spoolder en Inge Blankenvoorde houden zich actief en met veel enthousiasme bezig met diverse activiteiten van OASE.

Binnen het project OASE worden ouders van kinderen met Autisme (ASS) in contact gebracht met andere ouders van kinderen met ASS. Ouders delen hun ervaringen, leren van elkaar en steunen elkaar!Ouders kunnen deelnemen aan bijeenkomsten en aan de OASE wandelcoaching. De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren.

Voor de maand mei staat er weer een wandeling gepland in Den Ham. Deze is gepland op 29 mei, vertrek 10.00 uur vanaf de Dennenweg 11 in Den Ham. Om 11.00 uur staat de koffie klaar!Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en informatie gegeven over Autisme. De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden!

Trek uw (stoute) schoenen aan en geef u op:
Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg te NijverdalTel: 0548-638830, Inge Blankenvoorde of Herma Spoolder, projectmedewerkers hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

Ga terug...