Schreijer-Pierik opent veiling in Parkgebouw Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Schreijer-Pierik opent veiling in Parkgebouw Rijssen

Geplaatst op: 15-05-2015 |

Annie Schreijer-Pierik opent vrijdag 29 mei de Rotaplastveiling in het Parkgebouw in Rijssen.

Onder de hamer gaan zo’n tachtig uiteenlopende kavels. Van meerdere ritjes in een Ferrari of achterop een Harley Davidson, een paar kuub brandhout, schilderijen, voetbalshirts-met-handtekening van clubs en spelers, kaarten voor concerten, dinerbonnen en veel meer. Maar je kunt ook koks inhuren, zelfs een muziekensemble. Of je speech, een voorwoord of een persbericht laten schrijven. De kavels worden afgeslagen door veilingmeester Laurens ten Vergert van het Twents Veilinghuis. Onno Mulder verzorgt de presentatie.

De veiling is georganiseerd door Rotary Club Rijssen, die dit jaar zestig jaar bestaat. In dit jubileumjaar voert RC Rijssen actie voor Rotaplast, waarbij artsen en verpleegkundigen in ontwikkelingslanden gratis gespleten verhemeltes en hazenlippen corrigeren. De reis betalen ze zelf of wordt door de clubs betaald. “De inzet is effectief en er blijft bij Rotary niets aan de strijkstok hangen. Het zijn allemaal deskundige vrijwilligers die op diverse gebieden aan de slag gaan. Geen overheadkosten, alleen kosten zoals vrachtkosten en in- en uitklaringskosten voor het medisch materiaal”, benadrukt voorzitter Ed van der Veen. De opbrengst van de veiling en eventuele vrije giften zijn ook voor dit doel.

De kavels zijn vrijdag 29 mei vanaf 19.00 uur te bezichtigen in het Parkgebouw aan de Oosterhofweg 49 in Rijssen. Het programma begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. De entree bedraagt 5,- euro en dat is inclusief een kopje koffie met lekkers, een hapje in de pauze en na afloop, de veilingcatalogus en live-muziek door talentvolle musici! En dat allemaal in de sfeervolle ambiance van het Parkgebouw!

De digitale veilingcatalogus laat al een deel van de te veilen kavels zien op
www.rotary.nl/rijssen
www.facebook.com/rotary.rijssen

Ga terug...