Keurmerk Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Keurmerk Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen

Geplaatst op: 19-05-2015 |

Gradus van den Noort van Van den Noort Logistieke Service uit Rijssen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek voor ZZP-ers behaald.

Van den Noort is gespecialiseerd in bulkvervoer. Ondernemerschap verloochent zich niet. Gradus van den Noort had al sinds zijn 18e de wens om transportondernemer te worden. Na 20 jaar als chauffeur en 4 jaar als planner besloot hij om in 2012, middenin de crisis, een eigen bedrijf te starten. Dat dit een goede stap was, is inmiddels bewezen. Van den Noort is nog iedere dag blij met zijn keuze. Hij heeft een renderend bedrijf weten te realiseren en ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Ook het behalen van het keurmerk is voor deze ondernemer een bevestiging dat hij op de goede weg zit met zijn ondernemerschap.

In de toekomst wil Van den Noort actief blijven als eigen rijder, uitbreiding staat nu niet op het verlanglijstje. Een extra positief effect is de verbetering in de relatie met opdrachtgevers. Verschillende opdrachtgevers hebben tijdens het traject interesse getoond. Zij zien ook de toegevoegde waarde van het Keurmerk voor een klein transportbedrijf.

Ga terug...