Enterse Riek Vrugteman brengt vierde gedichtenbundel uit - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Enterse Riek Vrugteman brengt vierde gedichtenbundel uit

Geplaatst op: 21-05-2015 |

Vijfenzeventig gedichten in haar 75e levensjaar. Dat is wat Riek Vrugteman uit Enter voor ogen had. En het is bijna zo ver. Op zaterdag 30 mei wordt de vierde bundel van haar hand 'Omdat er mensen zijn' officieel gepresenteerd op de Kerkpleinmarkt van de Hervormde Kerk in Enter (tevens Ganzenmarkt).

Al decennia lang zet Riek haar gedachten in dichtvorm op papier. De inspiratie haalt ze uit de natuur, het geloof, het dagelijks leven en de mensen om haar heen.

De illustraties in de bundel zijn van de hand van Jan Koster. Ook hij tekent al zo lang hij zich herinneren kan. Een aantal schilderijen van de illustraties zijn tevens op de Kerkpleinmarkt te zien. De opmaak van het boekje lag in handen van Marleen Koster, tevens nichtje van Riek. Een écht familieproject dus.

De volledige opbrengst van de eerste druk van deze bundel, die € 9,95 kost, wordt geschonken aan het Bouwfonds van de Hervormde Kerk Enter. De voorverkoop loopt goed. Door voorinschrijving is ruim eenderde al op voorhand verkocht!

De officiële presentatie van de bundel is om 10.00 uur, waarna de verkoop van start gaat.

Na de Kerkpleinmarkt is de bundel te verkrijgen bij Riek Vrugteman (Van Uitertstraat 25 in Enter). Voor bestellingen of meer informatie over andere verkooppunten kan men bellen met 0547-382797 of mailen naar riekvrugteman@outlook.com.

Ga terug...