Sponsortocht voor nieuwe lokatie SSVR - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Sponsortocht voor nieuwe lokatie SSVR

Geplaatst op: 22-05-2015 |

De Schaats- en Skeelervereniging Rijssen is al lange tijd in de weer een nieuwe locatie te vinden voor een gecombineerde schaats- en skeelerbaan.

Met name door de huidige uitbreiding van Uitgaanscentrum Lucky is de skeelerbaan voor intensieve training en wedstrijden onbruikbaar geworden en kan de sport niet op een goed niveau bedreven worden.Recent heeft het bestuur van de vereniging plannen gemaakt en aangeboden bij het College van B&W en de raadsfracties van de Gemeente Rijssen-Holten en bij de Sportraad. Doel is uiteraard om zo snel mogelijk te komen tot de realisering van een schaats- en skeelerbaan in de gemeente Rijssen-Holten. Vanuit politiek en Sportraad wordt op dit moment zeer positief meegedacht en dat stemt hoopvol voor de toekomst.

Uiteraard kunnen de plannen alleen maar gerealiseerd worden als er ook voldoende inzet en financiële middelen beschikbaar komen vanuit de vereniging. Het bestuur wil in het kader van het verwerven van financiële middelen diverse acties op touw zetten. De aftrap voor deze acties is op maandag 8 juni a.s.

Wat is de bedoeling? Op maandagavond 8 juni a.s. zal een Elfsteden-Sponsortocht georganiseerd worden door de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen. Wanneer de werkzaamheden dit toelaten zal dit gebeuren op de skeelerbaan achter Uitgaanscentrum Lucky. De leden van de vereniging zullen dan een toertocht rijden op de skeelerbaan, waarbij zij na elke 5 ronden een plaats zullen aandoen van de Friese Elfsteden. Wanneer de volledige tocht wordt volbracht zal in totaal 11,8 km zijn afgelegd. De leden kunnen zich voor deze tocht laten sponsoren per bereikte plaats of voor een vast bedrag. Op deze wijze hoopt het bestuur van de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen dat de leden een mooi bedrag bij elkaar skeeleren voor de nieuwe accommodatie.

Uiteraard bent u en ben jij van harte welkom tijdens dit evenement. Uiteraard als toeschouwer, hopelijk ook als sponsor van één van de rijders. En bent u niet benaderd om sponsor te zijn, dan kunt u tijdens deze avond altijd een vrije gift geven voor een doel met een zeer sociaal karakter, namelijk het realiseren van een nieuwe ijsbaan voor de Rijssense bevolking.

Bent u (als bedrijf) geïnteresseerd in sponsoring van deze avond en wilt u mogelijk dan ook uw naam laten zien, wij horen het graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met Berend van den Dijk (tel. 06-50511757) of Mark van den Dijk (tel. 06-27492653). Mailen mag uiteraard ook naar bvddijk@solcon.nl

Ga terug...