Tropisch jubileumfeest v.v. Enter vooruit - Radio 350

Tropisch jubileumfeest v.v. Enter vooruit

Geplaatst op: 28-05-2015 |

V.v. Enter Vooruit bestaat dit jaar 75 jaar, dit wordt op 6 juni a.s. groots gevierd met een complete feestdag voor alle leden van de club en iedereen die Enter Vooruit verder een warm hart toe draagt.

De feestdag is gedoopt tot “Super Saturday”, al meer dan een jaar is een speciale jubileumcommissie bezig met de voorbereidingen van deze dag. Daar waar vele clubs zo’n jubileum vieren met een wedstrijd tegen een Betaald Voetbalvereniging, is bij Enter Vooruit gekozen om iets te organiseren voor alle leden. Hiervoor wordt plan de Lee, direct gelegen aan het sportpark, voor één dag compleet omgebouwd tot Tropische Caribbean Beach, dit allemaal aansluitend op het thema van deze dag: Tropisch!

SUPER SATURDAY GAMES
Naast Plan de Lee wordt een Grote Zeskamp Arena opgebouwd. Op veld 2 komt de grootste zeskamp, stormbaan van Nederland te staan. Deze bestaat uit verschillende opblaas-spel toestellen waar je door kruipen, klimmen, aan touwen slingerend en op water glijdend de finish probeert te halen. Deze competitie wordt gestreden door bij elk spel 2 teams tegen elkaar te laten strijden. De beste teams van deze dag zullen aan het begin van avond tegen elkaar strijden in een spannend waterspel op Plan de Lee. Uiteraard kunnen alle teams bonuspunten halen wanneer zij zorgen voor een originele outfit, opkomst en yell.

SUPER SATURDAY KIDS CORNER

Ook aan de allerkleinste EV-tjes is gedacht. Er zal een plek komen waar de kleine kinderen kunnen spelen op springkussens en zich kunnen vermaken in een kleine kinderboerderij. Deze plek zal compleet rondom worden afgeschermd en waar d.m.v. een oppas de kleintjes veilig kunnen spelen.
SUPER SATURDAY CARIBBEAN PARTY
Plan de Lee wordt omgetoverd tot een Tropische Caribbean Beach. Hier wordt d.m.v. een zandstrand, palmbomen, cocktailbar en Caribische sferen een tropisch klimaat gecreëerd. Hier zal 's middags ook de gezamenlijke lunch genoten worden. Deze locatie zal de gehele dag dienen als een gezellige plek om wat te drinken of te eten. Vanaf dit strand heb je een uitstekend uitzicht op het finale spel dat gespeeld zal worden op het water. Dit finale spel wordt gespeeld aan het begin van de avond nadat we genoten hebben van heerlijke tropisch lekkernijen. Wanneer de winnaar van de Super Saturday Games tegen 20:00 bekend is begint de Caribbean Party met medewerking van een professionele DJ, optredens van Caribische danseressen, een Tropische Gast-DJ en hoofdact Van B King, hij had enkele jaren geleden nog een nr.1 hit met The Soca Boys – Follow the Leader. Verder zijn er nog veel meer verassingen te verwachten.

THE BOAT OF THE PIRATES OF THE CARIBBEAN

Op de Lee zal deze dag de Enterse zomp gaan varen, genaamd: The Black Pearl van The Pirates of Caribbean. Dit schip zal een belangrijk onderdeel vormen van het finale spel. Op deze boot zal een groep trouwe supporters van het 1e elftal plaatsnemen die het finale spel midden op het water gaan jureren. Ook kunnen senioren deze dag een rondvaart maken.Tussendoor is er ook nog een wedstrijd van Enter Vooruit 1 tegen de welpen en de f-jes en wordt de speler van het jaar gekozen en bekroond met de Folkert Velten Bokaal.

Ga terug...