Open Dag bij Medipoint|ZorgAccent in Nijverdal - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Open Dag bij Medipoint|ZorgAccent in Nijverdal

Geplaatst op: 29-05-2015 |

Vrijdag 19 juni 2015 organiseert ZorgAccent in samenwerking met Medipoint een open dag bij de Thuiszorgwinkel in Nijverdal aan de Constantijnstraat 32A. Deze dag kunnen bezoekers zich van 10.00 tot 16.00 uur laten voorlichten over hoe zij met inzet van hulpmiddelen, aanpassingen in huis, wijkverpleging of huishoudelijke hulp langer veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Verder kunnen bezoekers gratis hun bloeddruk en bloedsuiker laten meten door de wijkverpleging van ZorgAccent.

Zorg voor uw welzijn
Er valt veel te zien en beleven tijdens deze open dag. Zo worden de nieuwste snufjes getoond op het gebied van verpleeg- en hulpmiddelen en mogelijke aanpassingen in huis. Er zijn verschillende organisaties aanwezig die op allerlei gebied kunnen ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Zo geeft de Stichting De Welle informatie over de welzijnsactiviteiten en -diensten in de gemeente Hellendoorn en Wierden. Een adviseur van Lubella heeft antwoord op alle woonvragen, of het nu gaat om de aanschaf van een fauteuil, nieuwe gordijnen of een aanpassing aan de keuken. Krosman Installatietechniek geeft voorlichting over veilig en comfortabel wonen. Daarnaast kunnen belangstellenden zich laten informeren over telefonie voor ouderen en de nieuwste sta-opstoelen. Medewerkers van ZorgAccent Wijkverpleging vertellen graag hoe men met thuiszorg zo zelfredzaam mogelijk blijft en met gratis de bloeddruk en bloedsuiker.

Veilig op pad met de scootmobiel
Wilt u eens uitproberen welke scootmobiel het beste bij u past? De firma Van Os Medical B.V. geeft uitleg over diverse modellen, die men kan uitproberen op een testparcours. Ook mensen die hun eigen scootmobiel willen laten controleren zijn van harte welkom. Scootmobielrijders die toe zijn aan een nieuwe scootmobiel kunnen deze dag gebruikmaken van een rollator inruilactie.

Gezelligheid centraal
Naast het informatieve aspect staat de gezelligheid op deze open dag van Medipoint|ZorgAccent centraal. Zo kunnen bezoekers onder het genot van een drankje verschillende hapjes proberen uit de Proeverij. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

Meer informatie
Mensen die meer informatie willen over de open dag of de flyer willen aanvragen kunnen bellen met 0900 0678 (lokaal tarief). Of download de flyer via de website www.zorgaccent.nl. Klik links in het scherm op Maak uw keuze... en kies voor Uitleen hulpmiddelen.

Ga terug...