Opnieuw twee spelers gecontracteerd bij Rivo. - Radio 350
Nu op Radio 350
18:00 - 23:00 uur
350 Hits
Playing
Straks
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Opnieuw twee spelers gecontracteerd bij Rivo.

Geplaatst op: 31-05-2015 |

Met het binnenhalen van twee diagonaal spelers is de selectie van Rivo bijna compleet. Trainer , staf en TC zijn erg content met deze nieuwe aanwinsten en denken dat ze beide uitstekend in het plaatje passen. De teller staat nu op 11 spelers voor het volgende seizoen , in principe 12 , maar de blessure van Twan Verseput baart een ieder zorgen en is een reden geworden om toch een twaalfde speler te zoeken. De blessure van Twan is hardnekkig en hij heeft aangegeven, ook mede door advies van de medische begeleiding, voorlopig niet te kunnen / mogen volleyballen. Pas in augustus zullen nadere onderzoeken plaatsvinden , en om die reden houd Rivo er ernstig rekening mee dat Twan zeker tot aan de Kerst niet inzetbaar zal zijn.

Met vreugde kunnen we wel twee nieuwe aanwinsten voorstellen :
Gijs Frijters , een speler uit het Nationaal Militair Volleybalteam, sportinstructeur bij de Landmacht , 25 jaar en 1.98 meter lang heeft aangegeven graag bij Rivo te willen spelen. Hij wil het maximale uit zijn volleybalcarriere halen en daar veel energie in stoppen. Met diverse Interlands en de WK in Rio de Janeiro met het Militair team achter zijn naam denken we een uitstekende diagonaal binnen de gelederen te krijgen.

Jan Willem Wensink komt mede ons team versterken. Een ervaren diagonaal , afkomstig van Orion 2 met een behoorlijke staat van dienst, ooit begonnen bij Longa , daarna Twente 05 en tot op heden bij Orion. Na enkele trainingen bij Rivo triggerde hem het nivo en de unieke kans om Eredivisie te gaan spelen. Zijn ervaring en power volleybal zijn een welkome aanvulling voor ons team. Jan Willem over zijn komst naar Rivo : “ ik zie ernaar uit om te debuteren in het shirt van Rivo en heb veel vertrouwen in team en staf voor komend seizoen “

Rivo is erg content met het feit dat we nu dus nu zeker 11 spelers hebben en zal op korte termijn een beslissing nemen over het aantrekken van een twaalfde speler.

Ga terug...