Illegale haringpary in Vriezenveen - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Illegale haringpary in Vriezenveen

Geplaatst op: 01-06-2015 |

De Illegale Haringparty is een jaarlijks terugkerend en succesvol evenement georganiseerd door Marquette Detachering en Zalencentrum Zandwijk. Op donderdag 4 juni 2015 vanaf 19:00 uur verzamelen zich tenminste 350 gasten uit de politiek en het Twentse bedrijfsleven bij Zalencentrum Zandwijk waarbij niet alleen haring wordt geproefd maar ook kan worden genetwerkt.

Veiling
Alle uitgenodigde gasten worden ook dit jaar weer aangespoord om deel te nemen aan de veiling waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel. De veiling van de beroemde Hollandse haring gaat via het Amerikaanse systeem. Bedoeling van dit systeem is dat iedereen een bod uitbrengt voor een bedrag van minimaal € 250,-. De veiling wordt, net als andere jaren, geleid door de zeer enthousiaste veilingmeester Albert Hendrikse (Algemeen directeur Nijhof Wassink Groep). Naast het eerste vaatje haring kan er ook geboden worden op vele interessante items waaronder een wijn reis naar Italië en een masterclass golf.

Het goede doel
Stichting Mensen voor mensen zal de opbrengst, net als voorgaande jaren, schenken aan nader te bepalen doelen. Vorig jaar is gekozen om de opbrengst te schenken aan Stichting Manna uit Twenterand, Stichting Wios Wierden-Enter, KiKa Stichting Kinderen Kankervrij, Woonvoorziening De Tyehof te Den Ham, Stichting BOOT uit Twenterand en Stichting Bowie uit Wierden. Deze organisaties hebben allen het doel om mensen in de regio een extra steuntje in de rug te geven en waar nodig hulp te bieden en te begeleiden.

Stichting mensen voor mensen is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en het voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden.

Ga terug...