Veel bezoekers bij Golfclub de Koepel in Wierden - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Veel bezoekers bij Golfclub de Koepel in Wierden

Geplaatst op: 02-06-2015 |

Ruim honderdveertig belangstellenden kwamen zaterdag 30 en zondag 31 mei samen met hun (groot-)ouders, broers of zussen, kinderen of neven en nichten naar Golfclub de Koepel in Wierden. De Wierdense Open Golfdagen bood beginnende golfers de kans kennis te maken met deze snel groeiende sport en gaf ervaren golfers de kans hun familie enthousiast te maken voor het spel.

Vele bezoekers namen deel aan de clinic onder leiding van de Schotse golfprofessional Garry Jack. Hij vertelde jong en oud over hoe je een golfclub vasthoudt, hoe je een bal dichtbij de hole kunt slaan maar ook hoe je de bal ver weg kunt slaan, zoals op televisie is te zien. Op de oefenfaciliteiten maakten de organisatoren de bezoekers wegwijs in verschillende golfvaardigheden. Tegelijkertijd maakten anderen gebruikt van de gelegenheid om 9 holes te kunnen golfen. De strijd om de “Longest” en “Neary” is bewaard tot de laatste dag en de winnaars ontvingen prachtige prijzen!
Bezoekers waren unaniem enthousiast over de dagen, ondanks dat het weer minder zonnig was dan gehoopt. Van bezoekers die (nog) lid zijn van andere golfclubs in de omgeving hoorden wij dat wij beschikken over uitstekende (oefen)faciliteiten en een prachtige 18 holes baan en dat wij bijzonder gastvrij zijn. Wij verwelkomen de nieuwe leden die zich hebben aangemeld op deze dagen.

Mensen die 30 en 31 mei 2015 verhinderd waren, maar wel interesse hebben in de golfsport, kunnen op werkdagen contact opnemen met de receptie van Golfclub de Koepel voor meer informatie over bijvoorbeeld het 9 Stappenplan, baanpermissie en clubhandicap, ons speciale jeugdprogramma en de verschillende lidmaatschapsmogelijkheden.

Onze receptie is bereikbaar op (0546) 574 070 of info@golfclubdekoepel.nl. Voor 2015 staat er ook nog een Ontdek-Golf-familiedag op het programma. Dit naast heel veel andere activiteiten voor zowel leden als niet-leden. Op www.golfclubdekoepel.nl staat de jaaragenda.

Ga terug...