Hapklaar.nu nieuwe hoofdsponsor voor jaarlijks skeelerevenement - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Hapklaar.nu nieuwe hoofdsponsor voor jaarlijks skeelerevenement

Geplaatst op: 03-06-2015 |

De Schaats- en Skeelervereniging Rijssen organiseert ook dit jaar weer een wedstrijd in het kader van de Marathoncup van de KNSB. Op zaterdag 27 juni wordt de Hapklaar.nu Inline Cup verreden in Rijssen op een nieuw parcours.

Het bestuur van de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen is van mening dat het tot nu toe gebruikte parcours rondom de Markeloseweg weliswaar een perfect parcours is, maar men wil onderzoeken of de wedstrijd ook voldoende uitstraling heeft wanneer deze wordt verreden op een ander parcours. Hierdoor zijn minder (verkeers)maatregelen nodig om de wedstrijd te organiseren. De wedstrijdcommissie heeft nu een parcours uitgezet op de Butaanstraat-Kryptonstraat/Argonstraat.

De wedstrijdcommissie is erg blij dat zij er in geslaagd is om een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor deze wedstrijd . Hapklaar.nu is een nieuwe onderneming, die ingrediënten levert voor zelf te kiezen menu's. Via de site Hapklaar.nu kan de klant een menu uitzoeken en de benodigde ingrediënten worden thuisbezorgd. Op dit moment opereert Hapklaar.nu in vrijwel geheel Oost-Nederland.

De wedstrijden op 27 juni beginnen om 16.00 uur. Vanaf 15.30 uur wordt het parcours afgesloten voor alle verkeer.
In alle categorieën komt de landelijke skeelertop aan de start. Het nieuw gekozen parcours is 750 meter en blijkt een snel rondje te zijn. De verwachting is dan ook dat er spectaculaire wedstrijden worden verreden.

Publiek is uiteraard van harte welkom, de toegang tot het parcours is gratis.

Ga terug...