Jubilarissen en feestmiddag bij de OZO - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Jubilarissen en feestmiddag bij de OZO

Geplaatst op: 04-06-2015 |

Twee feestelijke gebeurtenissen onlangs bij de OZO, de Overijsselse Zieken Omroep midden Overijssel.

Tijdens de Jaarvergadering werden maar liefst elf medewerkers gehuldigd voor hun jarenlange trouwe inzet voor het ziekenomroepwerk.
Spelden werden uitgereikt aan René Tönies, alweer 10 jaar vrijwilliger, Coen Biesheuvel, Klaas Boeyinga en Bastiaan Horsman verzorgen al 20 jaar uitzendingen in de Oldenhaghen in Ommen, datzelfde doen Anita Helmink en Kees de Ruig 25 jaar in Herfstzon in Goor.

Ook Johan Jansen en Louis Overdorp zijn in verschillende tehuizen 25 jaar betrokken bij het ziekenomroepwerk. Een microfoontje was er voor Annie Zwijnenberg 40 jaar loopt ze al mee, wekelijks met uitzendingen in Het Meulenbelt in Almelo, terwijl Gees Morsink 45 jaar werkzaam is in verschillende tehuizen. Gerrit Koopman spant de kroon met 55 jaar OZO vrijwilliger, overal inzetbaar, de laatste jaren vooral met de opnames van trouw- en rouwdiensten. Ook voor hen was er een microfoontje op standaard.

Trudy ter Horst werd uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar 2014 voor haar inzet als notuliste gedurende 17 jaar.
In de Sporthal in Haarle was er twee dagen later de jaarlijkse feestmiddag voor de bewoners van de vele tehuizen uit acht gemeentes in de regio waar de OZO uitzendingen verzorgd.Met touringcars en rolstoelbusjes werden 330 mensen naar de sporthal gebracht, waar de koffie klaar stond en er genoten werd van muziek en zang, gebracht door de Drumband Haarle en Bergklanken uit Luttenberg en het levensliederenkoor Met Hart en Smart uit Nijverdal. Ook de majorette groep uit Haarle deed mee.

Er werd uit volle borst meegezongen en meegedeind, en moe maar voldaan werden rond vijf uur de bussen weer opgezocht.

Ga terug...