Lustrumeditie Illegale Haringparty levert ruim € 40.000,- op - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lustrumeditie Illegale Haringparty levert ruim € 40.000,- op

Geplaatst op: 05-06-2015 |

De lustrumeditie van de Illegale Haringparty, georganiseerd door Marquette Detachering en Event Coffee in Vriezenveen, heeft donderdag 4 juni alle verwachtingen overtroffen. Nog nooit heeft haring voor zoveel glimlachen gezorgd. Het eerste vaatje haring en enkele veiling items hebben bij elkaar ruim € 40.000,- euro opgeleverd voor het goede doel. Deze recordopbrengst is mogelijk gemaakt door de ruimhartigheid van de aanwezige ondernemers. Het vaatje haring staat op naam van Dasko Koel- en Vriestransporten, algemeen directeur de heer B. Dasselaar.

De succesvolle 5e editie werd bijgewoond door ruim 300 Twentse ondernemers, deze maakten de eerste lustrumeditie van de Illegale Haringparty tot een daverend succes. Over de kwaliteit van de haring hoefde niet gediscussieerd te worden. Die was namelijk uitstekend. Alle gasten werden ook dit jaar aangespoord om deel te nemen aan een veiling die werd geleid door de zeer enthousiaste veilingmeester Albert Hendrikse, Algemeen directeur van Nijhof-Wassink. Naast het eerste vaatje haring, kon er ook worden geboden op onder andere een dag meerijden in de Riwald Dakar Truck, een professionele bedrijfsfilm van Studio MAD en een vierdaagse wijnreis door Oostenrijk.

Stichting Mensen voor mensen
Stichting Mensen voor mensen zal de opbrengst van dit jaar schenken aan nader te bepalen doelen. Stichting mensen voor mensen is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en het voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden.

Ga terug...