Inschrijving HOPPA! Dagen gestart! - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Inschrijving HOPPA! Dagen gestart!

Geplaatst op: 10-06-2015 |

De HOPPA! Dagen: daar wil je bij zijn in de eerste week van de zomervakantie! ViaVie Welzijn heeft de medewerking van meerdere Holtense verenigingen en organisaties gezocht, zodat kinderen van groep 3 t/m groep 8 letterlijk op pad kunnen door Holten tijdens de HOPPA! Dagen. Maak kennis met wat Holten te bieden heeft, en beleef een toffe en actieve week!

HOPPA! Dagen bestaat uit 4 themadagen
Op maandag 6 juli ligt de organisatie in handen van de Hockeyclub Holten en Tenniclub Holten, met het thema: BAM! Het zijn rare tijden in de sportwereld… Overal duiken nieuwe en bijzondere sporten op. Van de meeste hebben we zelfs nog nooit gehoord! Maar pak vandaag je kans, en laat je verrassen!
In de ochtend start je met een spetterende clinic knotshockey. Mep er op los, en krijg een kick uit de stick! ’s Middags leer je op een verslavend nieuwe en leuke manier tennissen. Rennen, springen, balanceren, gooien, vangen en vooral: scoor zoveel mogelijk punten voor dat tennisdiploma!

Op dinsdag 7 juli ga je op ontdekkingsreis met Kinderboerderij Dondertman en Natuurdiorama Holterberg. Samen leren en het ontdekken van het dierenrijk en de natuur. Laat je verrassen tijdens verschillende doe-tochten, ga op onderzoek uit in de bossen en tussen de dieren, maar ga ook vooral lekker genieten van deze dag in de buitenlucht!

Woensdag 8 juli staat helemaal in het teken van outdoor Avontuur, bij Outdoors Events. Voor deze dag heb je stevige schoenen nodig, samen met kleding die tegen een stootje kan… Want vandaag staan je, onder leiding van de ervaren instructeurs van Outdoors, allerlei spannende, gave en interessante dingen te wachten! Een ochtend en middag vol met Outdoor Avontuur, superleuk en stoer, voor zowel jongens als meiden!

En last but not least: donderdag gaan de Bikkels op Bootcamp met Taekwondo Olthuis en Bootcamp Holten. Een dag die in het teken staat van kracht, behendigheid en doorzettingsvermogen. Kun jij laten zien of jij de sterkste, de bikkel van de dag bent…?
Samen met de beste vechtsportleraren van Holten ga je in de ochtend aan de slag met Outdoor Taekwondo. Tijdens de lunch maak je kennis met een sterke man… Laat maar eens zien wat je kunt! ’s Middags sluit je aan bij de spetterende bootcamp van gediplomeerde en fanatieke instructeurs. Go go go!!!

Meer informatie
De HOPPA! Dagen vinden plaats van maandag 6 juli t/m donderdag 9 juli: een week vol met sport– en spelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8. Iedere dag heeft een ander thema en vindt plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de startlocatie, en om 15.00 uur kun je weer opgehaald worden bij de eindlocatie. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie. Zo heeft de Albert Heijn als toegezegd een appeltje voor de dorst te sponsoren. Je kunt je opgeven voor 1 dag (€ 7,50 per dag), maar ook voor de volle 4 dagen (€ 30,- voor 4 dagen): kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

Opgeven?
Opgeven kan bij ViaVie Welzijn. Dit kan telefonisch via 0548 36 27 55, of stuur een mail naar info@viaviewelzijn.nl. Geef je je op via de mail? Doe dit dan onder vermelding van je gegevens (adres, geboortedatum, etc.) en geef door of je wel of niet op vakantie gaat. Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing.

Ga terug...