Prachtige 'Totaaldag' slot van seizoen Blauw Wit '66 - Radio 350

Prachtige 'Totaaldag' slot van seizoen Blauw Wit '66

Geplaatst op: 15-06-2015 |

Een andere opzet, een andere organisatie. De Blauw Wit '66 Totaaldag werd van een nieuwe impuls voorzien. Dit keer was het zesde elftal de initiatiefnemer en medeorganisator van de afsluiting van het seizoen. Dit elftal en daaromheen diverse belangrijke ondersteuners legden de basis voor een prachtige afsluiting van het seizoen.

Ontvangst
't Vletgoor Holten: Om 9.30 uur kwamen de eerste Blauw-Witters het sportpark op voor de inloop met koffie en ranja. Om 10.00 uur was er voor de oudere jeugd, zaal, dames en heren senioren een mixtoernooi. Een spannende aangelegenheid, op de hiervoor gecreëerde kleinere velden. Dit toernooi werd om 13.15 uur afgesloten met een echte finale gewonnen door het in het Oranje gestoken team van Martin Kerkdijk en Thomas Nijkamp.

Spellencircuit
Voor de mini's en pupillen was traditie getrouw een circuit met allerlei opdrachten uitgezet. In dit spellencircuit werd door de deelnemers fanatiek gestreden om de prijzen. Dit onderdeel werd afgesloten met friet eten in de kantine. Een onderdeel dat vanzelfsprekend goed scoorde! Dit kwam misschien ook wel omdat het op dat moment buiten even niet droog was. Gelukkig kwam de zon redelijk snel weer te voorschijn. De prijsuitreiking kon dus buiten voor de finale van de penaltybokaal plaatsvinden.

Winnaars bij de E-pupillen:
1.Luuk Vergeer
2. Rik Uenk
3. Rik Sluiter
Beste meisje, Malou Spijker

Winnaars bij de F-pupillen:
1.Jelmer Groteboer
2. Luuk Stam
3. Guus Hagen
Beste meisje Renske Aaftink

Kunstgras bij Blauw Wit '66
Na de prijsuitreiking kwamen Tiemen en Tijmen de penningmeester van Blauw Wit '66 verrassen met een bijdrage van € 130,00 als bijdrage voor de realisatie van kunstgras op het hoofdveld van Blauw Wit '66. Nog maar enkele weken terug waren zij te zien op Nederland 3 / NPO 3 bij de 'Beste Vrienden Quiz' en speelden daar voor het genoemde goede doel! Mark Wonnink bedankte beide jeugdleden voor hun geweldige actie. Een enorm applaus viel beide jongelingen ten deel!

Kledinglijn naar de toekomst
Blauw Wit speelt al jaren in de bekende clubkleuren. Met name voor het eerste elftal waren er in de eerste 25-jaar af en toe wat afwijkende tenues. Hierna werd de kledinglijn strak gehanteerd. De in de statuten genoemde kleuren werden gehanteerd en ook de schrijfwijze z.v.v. Blauw Wit '66 werd hierbij gebruikt. Kijkend naar de toekomst gaat Blauw Wit '66 een nieuwe lijn volgen die aansluit bij de omschrijving die statutair is vastgesteld, maar die de modieuze mogelijkheden niet in de weg staat. De selectie van Blauw Wit '66 heeft de primeur. Zij zullen als eerste in het nieuwe tenue spelen. Andere teams volgen. Het bestuur presenteerde de nieuwe kleding voor aanvang van de penaltybokaal. De reacties waren allemaal positief. Een goede zet. Kleding en andere Blauw Wit '66 artikelen zullen vanaf het komende seizoen via de webshop verkrijgbaar zijn!

Penaltybokaal
De penaltybokaal mocht zich afspelen onder een heerlijk zonnetje en met zeer veel toeschouwers. In de voorrondes had elk team twee personen naar voren geschoven die mochten deelnemen. Doelman was dit keer de sluitpost van Blauw Wit '66 2 Jochem Stam. De eerste ronde was een opwarmertje voor de doelman, maar hierna liet hij zien dat veel ingeschoten ballen een prooi voor hem waren. Bij de deelnemers konden Guus en Kris rekenen op een heel koor supporters, waarbij Guus een F.C. Twente aanhang had en Kris uit dezelfde kelen kon rekenen op Go Ahead Eagles support. Na een lange serie was het Kris Sluiter uit de mini's die zich tot kampioen liet uitroepen. Een prachtige beker viel hem ten deel.

Gait Light Bokaal
De jaarlijkse strijd om de Gait Light Bokaal moest dit keer gespeeld worden zonder de hoofdrolspeler zelf. Gerrit Aanstoot kon daarom het doel niet zelf verdedigen, maar Hans Bekkernens uit de organisatie van Blauw Wit 6 liet zien nog steeds over geweldige capaciteiten te beschikken. Winnaars uit eerdere edities vielen al snel af, maar de strijd bleef spannend. Edwin Bolink uit het eerste passeerde Hans eerst tweemaal aan diens linkerzijde en daarna twee keer aan de andere kant. Een beslissing was er toen nog steeds niet. Echter nog twee strafschoppen verder bleek dat Edwin over de sterkste zenuwen beschikte. Hem viel de wisselbeker ten deel die hij komend seizoen mag verdedigen.

Afsluiting
Terwijl de organisatie al bezig was met het opruimen zochten de aanwezigen het terras op, om daar in gezamenlijkheid het seizoen af te sluiten. De muziek stond aan, de barbecue trok velen aan en ook een drankje lieten de meesten niet staan. Al met al een prachtige afsluiting van een mooi seizoen. Maar ook een afsluiting waarin al even vooruit gekeken naar het komende seizoen.

Ga terug...