Hammer & Bal Vismeesters winnen BVR - Radio 350

Hammer & Bal Vismeesters winnen BVR

Geplaatst op: 15-06-2015 |

Afgelopen vrijdag 12 juni werd Bedrijfsvoetbal Rijssen 2015 afgesloten. Alle 32 teams moesten nog eenmaal voetballen van 19:00 tot 21:00 uur. Na de wedstrijden werd het toernooi met een groot tentfeest afgesloten. Het was erg druk en gezellig, dit kwam mede door het prachtige weer die dag.

De organisatie was de hele week al druk met de voorbereidingen voor de laatste avond. Het hele terras van voetbalvereniging R.K.S.V. was overdekt met tenten en er was genoeg plek om te zitten of te staan. Drank en eten kon er voldoende gehaald worden, de DJ zorgde voor de muziek en het barpersoneel zorgde dat het feest tot in de vroege uurtjes door kon gaan.

Om 19:00 en 19:30 uur stonden de wedstrijden van de recreatie teams op het programma. Dekker Rijssen werd derde, Bal Vismeesters won de finale met 1-0 van Roosdom Tijhuis. Aansluitend kwamen de Prestatie teams in actie waarbij Koedijk Mode/Velten Groep net als vorig jaar beslag legde op de derde plaats. Hammer was in de finale iets sterker dan Bruins Schilderwerken en won met 3-0.

Aansluitend werd het toernooi afgesloten met een geslaagd eindfeest. Foto’s van de wedstrijden en het grote tentfeest staan op www.bedrijfsvoetbalrijssen.nl. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van het toernooi en bedankt iedereen die meegeholpen om het toernooi zo succesvol te laten verlopen.

Tijdens het eindfeest werd er een verloting gehouden waarbij we de volgende bedrijven willen bedanken voor hun bijdrage. ’t Brodshoes, De Markies, Cafetaria De Graaf, Bahar, De Beyaardier, De Zuivelhoeve, brasserie De Passage, Select Sport, Theehuis Grimberg, Femi’s, Oriëntal, Buena Vista, La Piazza, Neef’s Kebab, de vlaaienshop, Broodjes Meneer en Boomsma Destilleerderij.

Ga terug...