Enjoy the rit was een succes - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Enjoy the rit was een succes

Geplaatst op: 15-06-2015 |

Afgelopen zondag (14 juni) beleefde Manege Snorrewind een bijzondere buitenrit. Onder de vlag van de KNHS organiseerde de manege weer een Enjoy the Ride rit. Ditmaal met een record aantal deelnemers van maar liefst 136 combinaties uit het hele land!

Er kon met eigen paard of pony maar ook met een van Manege Snorrewind gestart worden. Bij een Enjoy the Ride rit wordt de route van te voren uitgezet, zodat de ruiter niet hoeft te zoeken en de rit lekker in eigen tempo kan rijden. Onderweg staan er diverse oversteekhulpen bij drukkere kruisingen. Er kon worden gekozen voor een tocht van ca. 20 of 30 km en kon alleen of in groepsverband gereden worden. De rit voerde door het prachtige Twentse landschap door onder andere de Borkeld, langs de Schipbeek en de Kattenberg. Vooraf werden de ruiters getrakteerd op koffie met cake en werden de deelnemende viervoeters nog gegecontroleerd op gezondheid. Onderweg waren er diverse stoppunten met drinken, broodjes, soep en andere versnaperingen. Na terugkomst stond er in het gezellige strodorp voor alle ruiters een Enjoy the Meal klaar.

Ruiters met eigen paard of pony konden na de tocht ook nog meedoen met een crossles van Erna Bronsvoort, voormalig crossruiter van het Nederlands team. Ook daar werd gretig gebruik van gemaakt, waarbij het galopperen door de waterbak een hoogtepunt was. Mede dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers werd deze prachtige Enjoy the Ride een groot succes!

Ga terug...