Speel-o-theek ‘de Boshut’ gaat verhuizen - Radio 350
Nu op Radio 350
12:00 - 13:00 uur
Muzikaal het Weekend in
Playing
Straks
13:00 - 14:00 uur
Koster in het Weekend
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Speel-o-theek ‘de Boshut’ gaat verhuizen

Geplaatst op: 17-06-2015 |

Speel-o-theek ‘de Boshut’, onderdeel van ViaVie Welzijn, gaat voor het nieuwe seizoen verhuizen naar een nieuwe locatie.

Op dit moment zit de speelo-theek gevestigd in het Kulturhus, aan de locatie Tuinstraat. Een speel-o-theek is een moeilijk te huisvesten organisatie, wegens de grote hoeveelheid ruimte die nodig is voor het speelgoed, maar met beperkte openingstijden. Basisschool ‘de Regenboog’ bleek zeer open te staan voor voor huisvesting van de speel-o-theek, wat goed nieuws was voor de werkgroep. Het feit dat leerlingen en hun ouders/verzorgers de doelgroep zijn voor de speel-o-theek, maakt de locatie uiteraard nog aantrekkelijker.

De speel-o-theek sluit daarom haar deuren vanaf maandag 22 juni, zodat de voorbereidingen voor de verhuizing in gang gezet kunnen worden. In de week van maandag 17 augustus zal de speel-o-theek haar deuren weer openen, en dan wel op basisschool ‘de Regenboog’ aan de Schoolstraat 9 te Holten. Ook worden dan de nieuwe openingstijden gehanteerd: woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur en vrijdagmorgen van 8.30 tot 9.30 uur.

Maar wat is een speel-o-theek nou precies? Kinderen spelen graag met speelgoed. Maar er zijn zoveel soorten speelgoed dat het vaak moeilijk kiezen is. Welk speelgoed vindt uw kind leuk? Wat past bij hem of haar? De speel-o-theek is de ideale plek om dat uit te vinden. U kunt allerlei soorten speelgoed lenen. Denk aan spelletjes, puzzels, poppen, knutselmateriuaal, spelcomputers, muziekinstrumentjes, kindermeubeltjes en nog veel meer. Ook buitenspeelgoed als skelters, trampolines en skeelers zijn te leen bij de speel-o-thee. En dat alles van merken als Fisher Price, Chicco, Lego en Little Tikes.
Speelgoed lenen bij de speel-o-theek is vooral bedoeld voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Samen met bijvoorbeeld (gast)ouders, verzorgers, opa’s en oma’s kunnen zij speelgoed lenen dat ze leuk vinden. Een lidmaatschap bij de speel-o -theek bedraagd € 20,- per jaar, met eenmalige inschrijfkosten van € 1,10.

Meer informatie over speel-o-theek ‘de Boshut’? Neem tijdens de zomerperiode dan contact op met ViaVie Welzijn: 0548 36 27 55 / info@viaviewelzijn.nl / www.viaviewelzijn.nl

Ga terug...