Zorgvrijwilliger worden bij de Vrijwillige Thuiszorg - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Zorgvrijwilliger worden bij de Vrijwillige Thuiszorg

Geplaatst op: 18-06-2015 |

Wilt u wat betekenen voor mensen die zelf de deur niet uit kunnen?

In de gemeente Rijssen-Holten is de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg op zoek naar mensen die iemand een keer een bezoekje willen brengen, gezellig een kop koffie komen drinken of er samen op uit te gaan.

De Vrijwillige Thuiszorg zoekt mensen voor de volgende situaties.

-Wie wil af en toe op zaterdag met een lichamelijk beperkte mevrouw Rijssen in om samen wat te drinken of samen te wandelen? Mevrouw is rolstoel afhankelijk.

-Een licht verstandelijk beperkte man die in het centrum van Rijssen woont, zou het leuk vinden om op donderdagavond een spelletje ‘mens erger je niet’ te spelen. Ook vindt hij het gezellig om af en toe Rijssen in te gaan voor een gezamenlijk kopje koffie.

- Voor een puberjongen met autisme en ADHD zoeken we iemand die af en toe iets leuks met hem gaat doen. Hij houdt van gamen en voetballen. Zijn moeder is overbelast.

-Ook zoeken we een zorgvrijwilliger die op de woensdagmiddag met een mevrouw van middelbare leeftijd het dorp Holten in zou willen. Ze zit in een rolstoel.

Spreekt een van bovenstaande zorgvragen u aan dan kunt u contact opnemen met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg 0548-638830 Mariët Velding, mvelding@vrijwilligethuiszorg.nl of Janny Broekhuis, jbroekhuis@vrijwilligethuiszorg.nl
Kijk ook eens op de website: www.vrijwilligethuiszorg.nl

Ga terug...