Heracles Almelo contracteert Peter van Ooijen - Radio 350

Heracles Almelo contracteert Peter van Ooijen

Geplaatst op: 19-06-2015 |

Heracles Almelo heeft Peter Van Ooijen gecontracteerd. De 23-jarige middenvelder is afkomstig van Go Ahead Eagles en tekent bij Heracles Almelo een tweejarig contract met een optie van nog een jaar.

Van Ooijen heeft zijn opleiding genoten bij PSV en behoorde in het seizoen 2012 tot 2014 tot de selectie van de Eindhovenaren. Afgelopen seizoen speelde van Ooijen bij Go Ahead Eagles.

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma: “Peter is een technische speler, een middenvelder die bovendien tweebenig is. Daarnaast heeft hij meerdere malen in verschillende leeftijdscategorieën het shirt van oranje vertegenwoordigd.”

Van Ooijen: "Na een positief gesprek met de clubleiding en trainer John Stegeman heb ik vrij snel mijn keuze gemaakt om bij Heracles Almelo te komen spelen. De club, visie, supporters maar ook vooral de kwaliteit van de selectie spreekt mij enorm aan. Ik zal er alles aan doen om mijn waarde voor Heracles Almelo te laten zien op het veld in het nieuwe stadion met de fantastische supporters die bij Heracles Almelo rondlopen.”

Ga terug...