Kankerbestrijding zoekt collectanten - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Kankerbestrijding zoekt collectanten

Geplaatst op: 19-06-2015 |

Miljoenen mensen delen een droom: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. We doen er alles aan dit waar te maken. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. We kunnen kanker onder controle brengen. Wij willen niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Ons doel:Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Sta daarom vandaag nog op en help mee in de strijd tegen kanker .
Iedereen kan iets doen tegen kanker. Bijvoorbeeld, door een uur te gaan collecteren in de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Met het geld dat onze collectanten ophalen, kunnen we onze missie waarmaken: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.Wij zoeken ook enkele collectanten die overdag op een deel van het bedrijventerrein willen collecteren.

De collecte wordt dit jaar gehouden van 7 t/m 12 september. Wie zich als collectant wil inzetten of meer informatie wilt over het collecteren kan bellen met mevrouw A. Beltman, Eerdmanserve 1, telefoon 515945 of via e-mail: kwfrijssen@gmail.com.

Meer informatie staat ook op www.kwfkankerbestrijding.nl.

Ga terug...