Studenten onthullen “Wall Of Fame” - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Studenten onthullen “Wall Of Fame”

Geplaatst op: 22-06-2015 |

Rijssen - Studenten van de opleiding fotografie van ROC van Twente onthullen op dinsdag 30 juni de tweede editie van de “Wall Of Fame”, een foto van 4 bij 6 meter die een onderdeel vormt van een serie van vier foto’s. De foto hangt in de presentatieruimte van het hoofdkantoor van de Ter Steege groep in Rijssen.

Ter Steege Groep uit Rijssen is een bedrijf met ca. 30 zelfstandige werkmaatschappijen, actief in de sectoren bouw, vastgoed, industrie en handel. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Reggesingel in Rijssen. In dit kantoor bevindt zich een expo-ruimte waar bezoekers worden ontvangen en informele gesprekken plaatsvinden. Deze ruimte is ook ingericht als presentatieruimte. Een van die presentatiemiddelen is een doek van ongeveer 4 meter breed en zes meter hoog t.p.v. de voorgevel. Hierop worden wisselende onderwerpen gepresenteerd. Het doek is vanaf de straat (en vanaf het NS-station) zeer goed te zien en een echte eyecatcher.

Opdracht
De opdracht voor de studenten luidde: maak creatieve, prikkelende en/of uitdagende ideeën aan de hand van het thema “duurzaamheid en gezondheid”. Dat thema moet worden uitgewerkt in vier beelden/ontwerpen/foto’s, die wisselend met de seizoenen worden gebruikt. Passend bij de Ter Steege Groep en haar activiteiten.

Pitch
De verschillende studenten maakten in groepen vier ontwerpen (één per seizoen) en presenteerden hun ideeën/ontwerpen in een pitch. De jury voor de pitch bestond uit vertegenwoordigers van Ter Steege (de opdrachtgever) en vakmensen uit onderwijs en de creatieve industrie. De jury bepaalde het winnende voorstel dat dinsdag wordt onthuld.

Niet alleen de winnende ontwerpen worden gepresenteerd. Ook de andere producten van de studenten zijn te zien in de expo-ruimte van Ter Steege.

Onthulling
De winnende foto zal dinsdagmiddag 30 juni 2015 om 16:00 uur feestelijk door de studenten worden onthuld, in het bijzijn van hun docenten en directie en medewerkers van Ter Steege.

Ga terug...