Lazy Sunday afternoon bij de wiezo - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Lazy Sunday afternoon bij de wiezo

Geplaatst op: 23-06-2015 |

Met trots kan de organisatie van de Wiezo een heel nieuw onderdeel aankondigen ter uitbreiding op de 3 dagen, namelijk een heus proef- en eet evenement dat de zondagmiddag zal invullen.

Onder de prachtige bomen in het centrum van Wierden staat een groot terras opgesteld met rondom leuke drinktentjes en eetkraampjes. Deze middag kun je de coolste drankjes kopen en kun je lekkere kleine maaltijden tegen een kleine vergoeding proberen. Op het podium staan Dokter en de Heer en ze spelen zomerse muziek. Wat moeten wij jullie nog over deze Wierdense band vertellen. Wandelende jukeboxen, die deze middag met zijn drieën komen, spelen waar jou oren naar vragen. Geen muziek stijl is te gek zolang het maar met drie personen gespeeld kan worden doen ze het ook.

Deelnemers aan deze middag zijn: D’Oale Marckt, Crumz, Wierdense Wijnhandel, Puur Petra, Restaurant Peking, Casa di Mario, Atelier Bonvanie, Kaas en Smaak, Hotel Restaurant de Uitkijk en de Pancake Saloon. Een gevarieerd aanbod aan lekker eten en drinken voor jong en oud. Voor de jongste bezoekers is er ook van alles geregeld, dus kom gerust met het hele gezin naar ons nieuwste evenement.

Jij bent er deze middag toch ook bij??? (13 tot 19 uur)

Ga terug...