Joyce Harmsel behaald de Snorrewind Trofee - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiƫn

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Joyce Harmsel behaald de Snorrewind Trofee

Geplaatst op: 23-06-2015 |

Afgelopen week zijn wederom op Manege Snorrewind de jaarlijkse wedstrijden om de Snorrewind Trofee gereden. In een onderlinge strijd onder lesruiters van de manege werd weer fanatiek gestreden.

De felbegeerde beker ging dit jaar naar de Markelose Joyce Harmsel. De jeugdige amazone wist alle deelnemers achter zich te laten in zowel de dressuur als het springen. De beker werd uit handen van Carmen Noltes, winnares van vorig jaar, uitgereikt.

Tijdens de Snorrewind Trofee dagen kan er ook in teamverband gereden worden. Hoogtepunt is het verkleed viertal rijden. De viertallen zijn al ver voor deze wedstrijddagen geheimzinnig aan het knutselen, kleding naaien en oefenen. Zoals elk jaar kwamen weer de mooiste creaties in de ring om hun proef te laten zien. Zo kwam onder andere Normaal langs om te paard en met brommer te rijden, zagen de toegestroomde toeschouwers duplopoppen, namen piraten bezit van de rijbak en kwam Flipje uit Tiel met vier rijdende vruchten langs. Johan Bronsvoort begeleidde het team als de enige echte groenteboer op de menkar met de minipony Dolly.

Onder toeziend oog van onder andere juryleden Wim Renes en Jeannette Hargeerds werden de proeven zowel rijtechnisch als artistiek beoordeeld. De artistieke beker ging dit jaar naar het team De Helden. Zij reden in pakken van onder andere Spiderman en Batman onder aanvoering van commandant The Jolly Joker (Jan Vosman) een prachtige proef. Deze Helden wonnen ook de grote beker voor het beste overall team, omdat zij ook de meeste punten wisten binnen te halen in de dressuur, springen en het equipespringen.

Manege Snorrewind zamelt al een aantal jaren geld in voor Villa Joep en reikt twee maal per jaar een Villa Joep aanmoedigingsprijs uit, om het fonds tegen kinderkanker onder de aandacht te brengen. Deze beker ging dit keer naar Marion Sturris, die tijdens het springen ten val kwam, waardoor haar team uitgeschakeld was voor mededinging naar de viertalbeker. Drie mooie en sportieve dagen werden afgesloten met een demonstratie van de carrouselgroep van Snorrewind.

Ga terug...