Drie dagen markt en braderie in het centrum van Wierden - Radio 350
Nu op Radio 350
13:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Playing
Straks
18:00 - 19:00 uur
Die Schlagerparade
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Drie dagen markt en braderie in het centrum van Wierden

Geplaatst op: 23-06-2015 |

Evenals voorgaande jaren staat het centrum van Wierden drie dagen lang bol van de marktkramen tijdens de Wiezo Wierdense Zomerfeesten, 2, 3 en 4 juli a.s..

Dit jaar kun je als bezoeker iedere dag een wisselend aanbod van goederen op de kramen aan treffen. Zo zullen er diverse stands staan in de sector boeken, hobby/creatief, kunst, antiek, boeken, platen en CD’s. De Wierdense winkeliers zijn sterker dan ooit vertegenwoordigd op de markt en (bijna) alles dat in Wierden te koop is wordt er aangeboden. Ook zullen dit jaar diverse verenigingen en stichtingen op ludieke wijze hun eigen club promoten op de braderie. Voor iedereen die graag een plekje op de Wiezomarkt willen bemachtigen verwijzen we naar de website van de Wiezo Wierdense Zomerfeesten, www.wiezo.nl. Hierop staat precies hoe men zich kan aanmelden!

De markten beginnen op donderdag en vrijdag om 14.00 uur en duren tot 21.00 uur. Op zaterdag begint de markt om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kortom de Wiezo markt/braderie is ook dit jaar meer dan één bezoek waard.

Op zaterdag worden naast de reguliere markt ook nog 2 speciale markten gehouden, als toevoeging. Wij zijn hier als organisatie heel trots op, en hopen dat dit zich in de komende jaren alleen maar uitbreidt en nog meer bezoekers weet te trekken naar Wierden!

Your Local Wiezo Market

Op de laatste dag van de welbekende Wierdense Zomerfeesten wordt Your Local Wiezo Market.
Your Local Wiezo Market is door toeval tot stand gekomen, Joni Patty en de Wiezo willen graag een leuke markt in de stationsstraat van de kerk tot het station. Joni wil graag dat er meer creatieve markten in het oosten plaatsvinden en dat is haar nu bij de Wiezo gelukt. Wij willen graag een markt met een lekkere sfeer op een gave locatie met fijne mensen. Waar producten te vinden zijn die met liefde en aandacht zelf gemaakt worden of gekozen zijn. En dat is een goede zaak! Want spullen die te goedkoop in arme landen gemaakt worden zijn slecht voor de mensen daar, slecht voor het milieu en dus ook slecht voor ons.

De Stationsstraat is 1 van de toegangswegen naar het centrum, dus mensen kunnen mooi lopend of met de fiets komen. De Your Local Wiezo Market gaat een hippe markt worden met een gezellige vibe waar leuke, lokale en creatieve ondernemers hun producten kunnen aanbieden. De markt vindt plaats op Zaterdag 4 juli van 10 tot 17 uur in de Stationsstraat. Ben jij een creatieve ondernemer en jij wilt jouw unieke producten verkopen? Stuur een mail naar joni_patty@hotmail.com

Kinderrommelmarkt tijdens de Wiezo

Wierden. De stichting Wierden Promotion Wiezo die de Wiezo Wierdense Zomerfeesten organiseert, heeft voor dit jaar besloten dat er alleen op zaterdag 5 juli a.s. een kinderrommelmarkt gehouden wordt. Kinderen die aan deze rommelmarkt mee willen doen kunnen zich alleen op zaterdagochtend melden bij het Burgermeester J.C. van der Bergplein en krijgen dan een plek op de kinderrommelmarkt (dit jaar op het v/d Bergplein) toegewezen. Een plaats van te voren reserveren voor de kinderrommelmarkt is niet mogelijk; deelname aan de Kinderrommelmarkt is evenals voorgaande jaren gratis (opbouwen vanaf 9.00 uur markttijden van 10.00 tot 15.00 uur).

Pasar Maluku 2014

In 2013 werd het project ‘Molukse gemeenschap in de Wierdense samenleving’ afgesloten met een expositie ‘Dari mana datang…..’ over de Molukse gemeenschap in galerie Groot’n Jans in Wierden. De expositie is tot stand gekomen i.s.m. de Historische Kring Wederden (HKW) om de geschiedenis van de Molukse beter te belichten. Hier is ook het idee ontstaan om het verder uit te breiden door middel van een Pasar Maluku. Vanwege het succes van 2013 is er besloten om jaarlijks een Pasar Maluku te houden op de zaterdag van de Wiezo (Wierdense Zomerfeesten).
De locatie is de Appelhofdwarsstraat en wederom i.s.m. de Historsiche Kring Wederden.
De organisatie heeft voor dit jaar een uitgebreid programma voor 4 juli op stapel met meer kleur in zang, dans, muziek en stands met Molukse artikelen.

Voor de inwendige mens worden er diverse Molukse lekkernijen gemaakt.
Voor dit jaar hebben we gekozen om geld te genereren voor onderhoud van de Molukse kerk Eben Haezer.De Pasar Maluku begint om 10 uur en duurt tot 17 uur.

Ga terug...