Vierde Subway Drive Thru geopend in Nijverdal - Radio 350

Vierde Subway Drive Thru geopend in Nijverdal

Geplaatst op: 26-06-2015 |

Onderweg een Spicy Italian Sub bestellen zonder je auto uit te stappen? Of toch even een pitstop maken voor een Chicken Fajita? Het kan nu ook op bedrijventerrein ‘t Lochter langs de N35 in Nijverdal, waar de vierde Subway Drive Thru in Nederland is geopend. Een welkome aanwinst voor hongerige weggebruikers. Maar ook lokale inwoners zijn welkom om het Subwayrestaurant te bezoeken.

De trotse nieuwe Subway franchisenemer Raymond Nijland heeft hoge verwachtingen van het eerste Subway restaurant in de regio en tevens het vierde in Nederland met een Drive Thru. “Anders was ik natuurlijk ook niet in dit avontuur gestapt. We zitten op het industrieterrein ’t Lochter, ideaal bereikbaar en een locatie waar veel verkeer langs komt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij een supermooi product verkopen.”

Een nieuwe uitdaging
De stap om franchisenemer te worden is een spannende nieuwe uitdaging voor Raymond. “In het verleden heb ik jarenlang een eigen hotel-restaurant gerund. Franchisenemer van een Subway restaurant is toch weer iets heel anders. Het draait om quick-service, met verse producten. Dat spreekt mij als horecaondernemer erg aan. Onze menu’s bevatten minstens ‘3 van de schijf van 5’ en je hebt een ruime keuze uit broodjes met minder dan vijf gram vet. De kracht van de Subway formule is de snelle service en de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken wat je eet.”

De eerste twee maanden wil Raymond vooral kijken hoe het loopt en naar welke producten veel vraag is. Ondertussen heeft hij al veel plannen om na de zomer mee van start te gaan. “Bedrijven kunnen overigens nu al bestellen en het op het gewenste tijdstip bij onze Subway Drive Thru afhalen.”

Ga terug...