Partou Kindermiddag bij de Wiezo - Radio 350

Partou Kindermiddag bij de Wiezo

Geplaatst op: 26-06-2015 |

Traditioneel is de vrijdagmiddag op de Wiezo gereserveerd voor de Wierdense kinderen. Vanaf 14:00 uur is het Binnenhof (bij het grote podium) omgetoverd tot een heus speelparadijs met allerlei speelattributen. Zo staan er diverse springkussens op gesteld en is er volop vertier voor de kinderen.
Dit jaar hebben wij een heel divers programma opgesteld, waarbij de brandweer zal komen met een grote brandweerwagen en allerlei spelletjes (met water) voor de kinderen meenemen.

Ook Roel’s Beestenboel is weer van de partij, met zijn mobiele kinderboerderij. Dit jaar worden ook een aantal konijnen meegenomen, waarmee geknuffeld kan worden!
Ook komt Sanne met Caravan Photobooth Betsie langs, waar kinderen met allerlei (feest) attributen door een professionele fotografe worden gefotografeerd. Achteraf kunnen zij een mooie foto (gratis) mee naar huis nemen.

Een groot deel van de kindermiddag wordt georganiseerd door de medewerkers van Partou Kinderopvang in Wierden. Zo zullen zij schminken, tattoos zetten, nagels lakken, en veer extensions zetten. Diverse knutselactiviteiten worden er georganiseerd, en wordt er een groot opblaasbaar doel neergezet waar zij doelpunten kunnen scoren. Ook wordt er een heuse kinderdisco plaatsvinden op het binnenhofplein! Er zal allerlei lekkers voor de kinderen zijn, zoals popcorn, ranja en suikerspinnen!Dit alles is gratis voor alle kinderen die naar onze kindermiddag komen! Dit alles wordt mogelijk gemaakt, door onze vele sponsoren van de Wiezo, maar in het speciaal Partou Kinderopvang.

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijk aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere bezigheden. Partou werkt samen pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties. (www.partou.nl).

Ga terug...