Horeca op het Binnenhof bij de Wiezo 2015 - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Horeca op het Binnenhof bij de Wiezo 2015

Geplaatst op: 29-06-2015 |

Traditioneel vindt het avondprogramma van de Wiezo op het Binnenhof plaats, het ontwerp van ons Wiezo plein 2015 kun je terug vinden op de site www.wiezo.nl.

Bij de inrichting is rekening gehouden met een aantal zaken, die de organisatie door ervaring zeer belangrijk vindt, namelijk veiligheid, sfeer, comfort en het aanzicht van het plein. Voor de organisatie van de Wiezo is het zeer belangrijk dat het plein zo open mogelijk is zodat een ieder die wil genieten van de artiesten en bands hier ook de mogelijkheid toe krijgt.

Daarnaast moet het veilig zijn, de opgestelde horecamiddelen moeten professioneel zijn en zo min mogelijk ruimte innemen en sfeer creëren. Langs de zijkanten en achterop het plein zijn de verkooppunten opgesteld, dit jaar voorzien van de modernste mogelijkheden van evenementen catering om iedereen zo snel mogelijk van een drankje te kunnen voorzien. De pagodetenten zullen worden voorzien van sfeerverlichting die op ieder gewenst moment een andere kleur kunnen krijgen. Op het midden van het plein staat de perfecte paraplu- overkapping die beschutting geeft tegen zon maar ook tegen regen. De paraplu- overkapping, heeft een doorsnede van 21 meter het betekent dat ruim 400m2 van het plein overkapt is. De hoogte is 8 meter dus vanaf elke hoek op het plein is het podium zichtbaar. Tevens wordt de overkapping voorzien van de modernste lichttechniek en zal er een super lichtshow worden in gehangen. Deze lichtshow wordt naast het inmiddels vernieuwde podium de tweede blikvanger op het feestterrein.

Tussen het Wiezodeck en de Kleine Maatjes wordt een terras gecreëerd met 200 zitplaatsen, bij zonnig weer aangekleed met parasols. Op dit terras dat vanaf 14.00 uur geopend is krijgt u de drankje geserveerd door kelners. Onder en rondom de perfecte overkapping van komen de voor de Wiezo kenmerkende statafels te staan. De Wiezo heeft dit jaar gekozen voor een nog professioneler podium, dit om u als publiek nog beter te kunnen laten te genieten van het gebodene amusement. In het podium komt een compleet nieuwe licht en geluid set te hangen hetgeen nog nooit eerder in het dorp te zien is geweest. Kortom het Wiezo plein is ook dit jaar meer dan een bezoekje waard, u zult bij een bezoek onder de indruk zijn van de gecreëerde ruimte, lichteffecten, verbeterde geluid, snelle bar afhandeling en de professionele uitstraling.

Dit jaar zijn er de kunststof muntjes als betaalmiddel. De aanschafprijs is hiervoor vastgesteld op € 2,-. Natuurlijk gelden de wettelijke bepalingen voor alcoholgebruik door jongeren ook tijdens de Wiezo.
Dus aan jongeren onder de 18 jaar wordt geen alcoholhoudende drank verstrekt. Bij twijfel over je leeftijd zal er naar je ID-kaart gevraagd worden dus vergeet die niet mee te nemen. Natuurlijk kun je ook bij de kassa’s tijdens de avonduren een polsbandje afhalen zodat je niet iedere keer hoeft te bewijzen dat je leeftijd hebt alcohol te mogen nuttigen. Tevens kun je ook dit jaar niet alleen met contant geld munten kopen maar is er ook Pin betaling mogelijk.

De Stichting Wierden Promotion voldoet met dit plan aan alle eisen van de hedendaagse wet- en regelgeving met betrekking tot het organiseren van grote publieke evenementen en het observeren en in goede banen leiden van grote mensenmassa's.

Ga terug...