2 Muzikale podia tijdens Wiezo 2015 - Radio 350
Nu op Radio 350
23:00 - 00:00 uur
Muziek om te dromen
Playing
Straks
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

2 Muzikale podia tijdens Wiezo 2015

Geplaatst op: 01-07-2015 |

Net zoals voorgaande edities zijn er ook dit jaar weer 2 verschillende podia tijdens de Wiezo 2015.
De avondfestiviteiten zullen voornamelijk bij het grote podium plaatsvinden op het Binnenhofplein, waarbij verschillende bands het programma zullen opvullen! Ook zal het podium voor allerlei activiteiten overdag worden gebruikt.
Het is ook dit jaar weer gelukt om een divers programma aan bands en artiesten te boeken, waarbij de organisatie gepoogd heeft aan de wensen van alle bezoekers tegemoet te komen.

Op donderdagavond zal direct na de kroning de band BeatIt aftrappen, waarbij rond 21.30 uur Wolter Kroes het binnenhofplein zijn bekende hits zal laten horen. Hierna neemt BeatIt de muziek weer over en zullen zij de eerste avond van de Wiezo volgens traditie afsluiten!
Vrijdagavond is gereserveerd voor een van Nederlands bekendste DJ’s, namelijk Gerard Ekdom! Aansluitend zal de band Vangrail er een groot spektakel van maken en speelt tot de laatste minuutjes van de avond.
En het lijkt een traditie te worden, maar op zaterdagavond kunnen wij met trots onze Wierdense Bigband Wiezo Night Live weer verwelkomen, met een optreden van Edsilia Rombley.

Ook het SNS marktpodium is volgeboekt met allerlei onontdekt talent uit de regio! Diverse bands, koren en orkesten zullen het winkelende publiek vergezellen tijdens de markturen. Dit marktpodium zal geplaatst worden nabij de Oale Marckt.

Met deze podia wil de organisatie van de Wiezo een zo breed mogelijk publiek trekken en zijn zij van mening een programma neer te zetten voor jong en oud!

Voor meer informatie over het programma en de invulling van de podia zie www.wiezo.nl

Ga terug...