Feestelijke afsluiting VVE Thuis - Radio 350

Feestelijke afsluiting VVE Thuis

Geplaatst op: 01-07-2015 |

Voor 24 gezinnen in Rijssen-Holten was het afgelopen zaterdag 27 juni feest! Zij rondden het ouderbetrokkenheidsprogramma VVE Thuis na twee jaar deelname af.

In de gemeente Rijssen-Holten komen sommige kinderen in aanmerking voor VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Deze kinderen krijgen vanuit de peuterspeelzalen en basisscholen extra begeleiding bij hun (taal)ontwikkeling.

Ouders/verzorgers nemen daarnaast tijdens de peuterperiode en in het eerste jaar van de kleuterperiode deel aan VVE Thuis, waarbinnen zij handvatten krijgen hoe zij in de thuissituatie deze extra stimulans door kunnen zetten.

kinderen werden met hun ouders onder het genot van een lekker gebakje ontvangen in het Parkgebouw in Rijssen. Na een feestelijk voorleesverhaal door Wethouder Tijhof ontvingen zij een diploma en medaille. Als afsluiting werden zij voor hun inzet beloond met een theatervoorstelling van toneelvereniging ‘Puur’. Het was een gezellige afsluiting met enthousiaste kinderen en ouders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55, eggink@viaviewelzijn.nl of kijk op www.viaviewelzijn.nl.

Ga terug...