40-Jarig stadsfeest partnerstad Steinfurt 30 augustus - Radio 350

40-Jarig stadsfeest partnerstad Steinfurt 30 augustus

Geplaatst op: 13-07-2015 |

De viering van de 40-jarige fusie van Burgsteinfurt en Borghorst tot onze partnerstad Stadt Steinfurt op zondag 30 augustus a.s. biedt een unieke kans om elkaar als inwoners van de partnersteden op een informele wijze te leren kennen. Verenigingen, individuele burgers, een officiële vertegenwoordiging van onze Gemeente en de Stichting Jumelage Rijssen-Holten zijn als speciale gasten uitgenodigd.

De Stichting Jumelage coördineert deze dagtrip en het bijbehorende gratis busvervoer. Het feest begint met een gezamenlijk openluchtontbijt op de weg tussen de beide stadskernen, waarbij de Nederlandse en Duitse deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek raken over hun interesses. Voor koren, verenigingen, enz. is er ook de mogelijkheid een optreden te verzorgen.

Het aantal Duitse aanmeldingen voor deze dag zit al boven de 600 personen en dit feest zal dan ook zeker een succes worden. De Stichting hoopt ook op een groot aantal deelnemers uit Rijssen-Holten.

Voor inlichtingen en aanmelding voor deze dag bent u per e-mail welkom bij de genoemde Stichting via: joke.voordes@hotmail.com

Ga terug...