Succes voor manege Snorrewind op KNHS - Radio 350

Succes voor manege Snorrewind op KNHS

Geplaatst op: 20-07-2015 |

PSV Snorrewind heeft goed gepresteerd op de KNHS kringkampioenschappen in Bentelo. Afgelopen weekend brachten de Markelose broer en zus Joep en Loes Bronsvoort maar liefst drie kampioenslinten mee naar Markelo. Joep werd in het springen kampioen met Enjoy en Loes met Mickey. Deze combinatie werd ook kampioen in de dressuur.

Hierdoor mogen beide door naar de Galoppade, de regiokampioenschappen. Deze worden voor de pony’s op 8 augustus gehouden. De paarden starten op 14 en 15 augustus. Deze Overijsselse Kampioenschappen zullen dit jaar in Wanneperveen verreden worden. Erna Bronsvoort staat voor zowel het springen als de dressuur reserve om te starten bij de paarden op de Galoppade. Het 4-tal (met reserve) zal dan ook acte de présence geven.

Onder de in Stokkum woonachtige commandant Gera Renes zullen de Rijssense Annemiek Scheperman, de uit Bathmen afkomstige Heidi Groothuis, de Markelose dames Michelle Morsink en Erna Bronsvoort en Eef Oudenampsen uit Geesteren in de afdelingsdressuur klasse M starten.

Ga terug...