Woody'stock vanaf 31 juli op de Holterberg - Radio 350

Woody'stock vanaf 31 juli op de Holterberg

Geplaatst op: 28-07-2015 |

Vanaf vrijdag 31 juli (tot en met vrijdag 9 oktober) organiseert Woody’s in Holten in samenwerking met FlowFresh (gespecialiseerd in het maken van verse sappen (groene energie, levercleaner, detox en refresh en smoothies)
Woody’stock op de Holterberg.

Gedurende anderhalf uur vinden muzikale optredens plaats van Viktor Koning, Henry Nuyen of Maaike Dokter en Leon Goossen op het bosrijke terras op de Holterberg. Bij slecht weer zullen de optredens binnen plaatsvinden.
Viktor Koning is 18 jaar en op zijn 14de aangenomen aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Onlangs werd hij tweede prijswinnaar in het Prinses Christina concours. Muzikaal is Viktor allround geinteresseerd. Hij volgde masterclasses bij onder andere Aniellio Desiderio, Elliot Simpson en Otto Tolonen.

Henri Nuyen begon zijn loopbaan als zanger-bassist en werd later zanger-gitarist bij de bluegrassband “The country ramblers”. Na veel tournees door Europa en Amerika heeft hij uiteindelijk besloten om als solo muzikant verder te gaan.
Leon Goossen is gitarist bij de band Rock-IT en Maaike Dokter treedt zeer regelmatig op bij feesten en evenementen. Ze heeft met verschillende artiesten gezongen waaronder Erwin Nijhof.

Vrijdag 31 juli treedt Viktor Koning op. meer informatie www.woodysholten.nl

Ga terug...