Heracles Almelo lanceert nieuwe website - Radio 350
Nu op Radio 350
00:00 - 07:00 uur
350@Night
Playing
Straks
07:00 - 10:00 uur
De Ochtendshow
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Heracles Almelo lanceert nieuwe website

Geplaatst op: 06-08-2015 |

Het vernieuwde stadion is bijna af en ook het nieuwe logo is goed ontvangen. Vanaf nu beschikt Heracles Almelo ook over een nieuwe responsive website, geheel in lijn met de andere vernieuwingen bij de club. De gehele look and feel is nieuw, modern en sluit aan bij deze tijd. Het historische gevoel van Heracles Almelo is met gebruik van de kleuren zwart, wit en blauw verweven in de website.

De website biedt dezelfde functionaliteiten als supporters gewend waren en meer. Alle belangrijke onderdelen zijn bijeengebracht op de homepage. De website bevat informatie over wedstrijden, spelers, fanartikelen en biedt de mogelijkheid tot het kopen van wedstrijd- en seizoenkaarten. Voor de echte fan zijn er op de nieuwe website archieven te vinden die minimaal vijftien jaar teruggaan in de tijd.

De volledig nieuwe “Mijn Heracles-portal” maakt het voor supporters mogelijk om hun persoonlijke gegevens makkelijk aan te passen. In de toekomst wordt deze functie verder uitgebreid met de mogelijkheid om je supportersprofiel nog persoonlijker te maken.

De website van Heracles Almelo wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 250.000 bezoekers. De website is ontwikkeld door Partner in Business AlienTrick, een Hengelose organisatie. Samen met AlienTrick werkt Heracles Almelo momenteel tevens aan de ontwikkeling van een vernieuwde online webshop. De lancering van de online shop volgt binnenkort.

Ga terug...