Diakonia levert nu ook WMO Zorg In Natura In Rijssen - Radio 350
Nu op Radio 350
14:00 - 16:00 uur
Samen Zijn
Playing
Straks
16:00 - 18:00 uur
De Middagmix
Livestream
Webcam
Luister naar Radio 350 via Windows Media Player  Luister naar Radio 350 via Winamp  Luister naar Radio 350 via iTunes  Luister naar Radio 350 via RealPlayer  Luister naar Radio 350 via je Mobiel
Wim Jansen Assurantiën

 

Radio 350 Twitter Radio 350 Facebook

Diakonia levert nu ook WMO Zorg In Natura In Rijssen

Geplaatst op: 06-08-2015 |

Diakonia Dagopvang voor Ouderen heeft in het kader van de nieuwe Wmo toestemming gekregen om als onderaannemer WMO Zorg In Natura te mogen leveren. Omdat er dit jaar geen nieuwe aanbesteding plaatsvindt, heeft Diakonia voor de zomer bij de samenwerkende Twentse gemeente gevraagd of Diakonia de maatwerkvoorzieningen als onderaannemer mag leveren in het kader van de Wmo 2015.

De beoordeling wees uit dat Diakonia voldoet aan de gestelde eisen. Op basis hiervan is Diakonia één van de aanbieders die maatwerkvoorzieningen levert op grond van de Wmo. Directeur George Citgez: "Wij zijn blij met deze overeenkomst. Vanaf nu kunnen wij maatwerk leveren bij het zelfstandig wonen en maatschappelijke deelname, ongeacht de financieringswijze. Dat doen wij niet alleen, we werken zoveel mogelijk samen met de hulpvrager, zijn of haar omgeving, vrijwilligers en (indien nodig) andere organisaties. Het doel is om de eigen kracht te activeren, zodat iemand zoveel mogelijk zelfstandig kan meedoen in de samenleving.”

Diakonia Dagopvang voor Ouderen is een kleinschalige organisatie die in Rijssen identiteitsgebonden ondersteuning levert aan mensen uit de Syrisch orthodoxe doelgroep. De ondersteuning is er op gericht om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen. Het primaire werkgebied is Rijssen-Holten en de omliggende gemeente. De dagopvang is gevestigd bij de Syrisch orthodoxe kerk aan de Roelf Bosmastraat 35 te Rijssen.

Ga terug...